Nos, 7végén kiderült,hogy NEM ÉN vagyok a leghallgatabb személy 1 társaságban.

Ugyanis sikerült megismerkednem a haverom barátnőjével, Csillával.

Kb. 24 órán keresztül voltuk 1üt  – koncert,vacsora,buli,asztali társalgás,reggeli,ebéd,szomorú búcsúvétel -,de ez idő alatt1x sem kapcsolódott be a társalgásba.

Párszor megpróbáltam megszólítani,de csak 1tagú szavakkal válaszolt,s így letettem az egészről. 🙁

Annyit sikerült megtudnom róla,hogy tanítónéni!

Ismét voltunk rockkoncerten, de valahogy nekem még mindig nem jön be az ilyen zene.

Oké még a rock/metal balladák elviselhetőek -különössen leányzó társaságában – ,de a többi csak érhetetlen kiabálásnak tűnik a botfülemnek.

+ lehet,hogy a kihangosítással van a baj,de ilyen rendezvények után,Nékem min. 2 napig cseng/zúg a fülem.

Erre a rendezvényre is csak azért utaztam el, hogy ismét 1ütt legyen a társaság.

Hiszen hívtak 1 hónappal ezelőtt is,de akkor munka miatt nem értem oda.

Csenge baba egészen meghízott,s most le sem tagadhatják,hogy tiszta apja,mert ugyanakkora tokát eresztett,így 5 hónapossan, mint édesapja 20pár év alatt.

Mivel most voltam először babalátogatóba náluk,gyorsan készítettek is pár képet kezemben a bébivel.

Persze a baba kb. 10 sec. idejéig türte , hogy nem a szülei kezei között van,s hngos bömbölésbe kezdett.

Ami meg poén az egészben,hogy az anyja & apja – Judit & Zsolt – boldogan készítettek legalább 10 képet,hangos nevetés közben,azon megjegyzésel:

-SZUPER!!! sikerül olyan képeket is csinálnunk, amin sír a baba!!! :-DDD

Erre meg a válaszom:

-Na, jót gondolnak,majd rólam azon személyek akik megnézik ezen képsorozatot,s megkérdik,hogy ki ez a személy akinek sikerült megríkatni ezen gyönyörü kisleányt?

Most pedig 1 gondolat arról, hogy televan a hócipőm,mikor sokan arra panaszkodnak, hogy lassú a Fórumrendszer,s ezért használhatatlan:

Kéremszépen, kotorj elő 1 analóg modemet – IGEN! TE,AKI MÉGIS ELOLVASTAD EZEN DOLGOKAT,S panaszkodsz mert Adsl/kábel/egyéb elterjedt szélessávú kapcsolattal remdelkezel,de nem 3 sec alatt jön be akért tartalom  – rakd be a gépedbe, keress 1 vezetékes analóg vonalat,hogy be tudj tárcsázni (HA,ilyen opció még él MO.,illetve ahol éppen tartózkodsz),menj fel erre a portálra,s néz körül a Fórumokon,írj hozzászólást/blogot,ha pedig tényleg mazohista vagy, akkor kattints reá a galériákra, néz körül ott is!!!

Észerveszed, hogy amit eddig lassúnak ítéltél meg otthoni/munkahelyi/Netkávézói/sulis stb. gépeken még mindig használható.

***

Életem értelme, ha van neki, akkor az, hogy ÉLEK! Bár néha nem a legrózsásabb, nem a legszebb, nem a legvidámabb, Sőt néha még siralmas is, de legalább van esélyem arra, hogy megszabaduljak a bajomtól, bánatomtól.És hogy egy utólsó jellemtelen pitiáner, sz@rrágó, és rendkivül gyermeteg XXL-es meztelencsigaként megynyilatkozzam
]]>