Az AXN és az AXN SCI-FI egyik legnépszerűbb sorozata a Stargate Atlantis – most az Atlantis csapat vezetője, John Sheppard, azaz Joe Flanigan lesz az AXN weboldalának vendége. Bármely rajongó élőben chatelhet a sztárral május 20-án, este 19:00-tól, az AXN.hu oldalán.

Az AXN május 20-án 19 órától élő csetelést szervez Joe Flanigannel, a STARGATE: ATLANTIS sztárjával, melynek keretében a sorozat nézői, az igazi sci-fi fanatikusok kérdéseket tehetnek fel „John Sheppard ezredesnek” a csatorna weboldalán. A STARGATE: ATLANTIS az AXN SCI-FI-en futó legnézettebb sorozat.

Élőben csetelhetnek a rajongók és a sorozat nézői a STARGATE: ATLANTIS sztárjával, Joe Flanigannel az AXN weboldalán (www.axn.hu) május 20-án 19 órától. A STARGATE: ATLANTIS kivételesen népszerű sci-fi örökzöld, melyben Joe Flanigan játssza a főszereplőt, John Sheppard ezredest, a tehetséges pilótát, az Atlantis expedíció katonai vezetőjét. Az AXN SCI-FI – ahol ez a legnépszerűbb sorozat – jelenleg a 3. évadot vetíti, az AXN-en pedig jelenleg az 1. évad ismétlését láthatja a közönség.

E különleges alkalomból az AXN weboldalán létrehoznak egy csetszobát, amely az élő csetelés ideje alatt a közép-európai régió összes országából odalátogató rajongó számára nyitva áll majd: május 20-án 19 órától egy órán keresztül bárki becsatlakozhat az ott folyó beszélgetésbe. Az érdeklődők egy csetablakba írhatják be a kérdéseiket, Joe Flanigan pedig maga dönti el, hogy melyekre válaszol.

A csetszoba egy héttel az esemény előtt nyílik meg a látogatók előtt, így a rajongók már május 13-ától beküldhetik a Joe Flanigannek szánt kérdéseiket. Fontos, hogy a kérdéseket angolul tegyék fel, amelyek közül a sztár annyit válaszol majd meg, amennyi csak belefér az időbe.

A 42 éves Joe Flanigan nem csak John Sheppard ezredest alakítja, hiszen részt vett két STARGATE: ATLANTIS epizód forgatókönyvének megírásában is (2. évad 12. rész és 4. évad 15. rész), feltűnik továbbá a CSI: Miamiban 2. évadának 14. epizódjában, valamint a Stargate SG-1-ben is (10. évad 3. rész). A jóképű színész három gyermek édesapja. Kiválóan síel, olyannyira, hogy két díjat is nyert 2006-ban a Waterkeepers’ Alliance nevű eseményen.

Az AXN fontosnak tartja, hogy nézőinek mindig a legújszerűbb megoldásokat nyújtsa: elsőként indított blogot a hazai tévécsatornák közül, és mindig itt látható először a világ egyik legnépszerűbb sorozata, a LOST is. A csatorna munkatársai tisztában vannak azzal, hogy a sci-fi rajongóinak többsége sok időt tölt internetezéssel, ezért az élő-cset páratlan lehetőségével még szélesebb körű szórakoztatást kívánnak nyújtani a számukra.

]]>