Úgy tűnik, az Underworld mozifim második része isbehozza a várt számításokat, az első hétvége amerikai bevételei ugyanisnagyon szépen alakultak. Tudvalevőleg az első részt 22 millió dollárbólforgatták le Budapesten, s az első napokban csaknem ennyit be ishozott, a bevételek pedig összességükben meghaladták a 100milliót. A folytatás költségei egyelőre nem ismertek, ám az elsőeredmények dollárban mérve 27,6 milliót tesznek ki.

Az Underworld: Evolutionjanuár 20-án 3207 moziban nyitott egyszerre, és az első napokban többenvoltak rá kíváncsiak, mint az első részre. A rendezői székben ezúttalis Len Wiseman ült, a főszerepekben pedig Kate Beckinsale és ScottSpeedman látható. A történet nem tér el az első részétől, sőt folytatjaazt: a Farkasemberek és Vámpírok háborújának egy új fejezetekövetkezik, melyben megjelenik a Vámpírok felélesztett vezetője, és egyúj faj létrehozását tűzi ki célul.

A magyar bemutatóról még nincsenekinformációk. Az köztudott, hogy Görög Zita a második részben isjátszik. Hiába végezte Amelia szétszaggatva az elsőben, a rajongókvisszaszavazták. „Ameliának mindenkit le kellett kaszabolnia. Vágtázunklóháton, épületeket gyújtunk fel. Nagyon élveztem a munkát. Amikorvisszanéztem, alig akartam magamra ismerni ebben a szerepben” –nyilatkozta még korábban a színésznő. Az Underworld: Evolution fóruma az SFportal.hu-n

]]>