Vasárnap jórészt az előző nap már látott vendégeket lehetett újra látni, ill. iró-olvasó találkozókra is sor került. Sokak örömére Gáspár András is elérhető volt dedikálás céljából.
Kint kung-fu bemutatókat lehetett megnézni, én is láttam egyet délelőtt. Valószínűleg a Sárkánykard Egyesületet. (A programfüzet szerint legalábbis ők voltak az elsők.) Nagyon jó volt, és utána még egy beszélgetés is volt a mesterrel, aki a Metamorfózis c. filmben látott harci jelenetek megtervezője volt, és többek között erről a munkáról is beszélt.
  Meg lehetett még nézni többek között Szász Attila Most látszom, most nem látszom c. filmjét is, de nekem ehhez akkorra már nem volt kedvem, így a filmekkel kapcsolatban megint csak elmarad a beszámoló.
  A vasárnap számomra főleg régi és új ismerősökkel való beszélgetéssel telt. Sokat hallgatthattuk még Ian-éket és Harry-éket is, és végül a Virgil Award átadására is sor került. A díjat Ian és Roberto alapította tavalyi látogatásuk alkalmával, és a legrosszabb, őket legtöbbször és leginkább tévútra vivő kalauzukat jutalmazták vele. Most ismét csak csodálattal adóztak a magyarok különös, ahhoz való tehetségének, hogy a saját városukban rossz irányba menjenek, és a vendégeiket is tévútra vigyék. Tavaly Cyberinát tűntették ki vele, bár – ahogy hallottam – Kevin/Balázs is jó esélyekkel indult, idén pedig M. Peti kapta.
Ja, és ki ne hagyjam ám, hogy Sheenard és Brod is dedikált. Utóbbinak most jelent meg a Tüske a köröm alatt c. regénye. (Ha elolvastam, valószínűleg írok majd róla.)
 Nagyon örültem annak, hogy a hétvége folyamán többször is találkoztam Leslievel és Ildikóval, Blemmel, Zsófival és Blem barátaival, Cyberinával, és még egy csomó másik kedves emberrel is, akiket itt most nem sorolok fel, de anélkül is tudhatják, hogy ők is bele vannak értve. (Jó volt találkozni veletek. Még látjuk egymást. Ãœdvi.)

]]>