Napvilág Íróklub és a Puzsó Könyváruház elindította havi internetes ABC pályázatát. A kiírás lényege, hogy minden hónapban kiválasztunk egy, az ABC soron következő betűjével kezdődő szót és ezzel kapcsolatban várjuk a prózai illetve verses alkotásokat.


Minden szerző kategóriánként egy művel pályázhat, a pályázatra nevezési díj nincs. A kategóriánkénti nyertesnek (egy a próza kategóriában, egy a vers kategóriában) a Puzsó Könyváruház 2000-2000Ft értékű könyvvásárlási utalványt ajánl fel, melyet webáruházukban lehet levásárolni.
 
A pályázat szerkezeti feltételei:
– szövegformátum (.doc, .rtf)
– tartalmazza a pályázó polgári nevét (kötelező) ill. szerzői nevét, ha van, valamint elérhetőségét (email-címét)
– csak csatolt fájlban küldött műveket tudunk elfogadni, melyeket az íróklub email-címére (palyazat@napvilag.net) várunk.
 
Prózai alkotás esetén a mű min. 2000 max. 6000 karakterből álljon!
 
A műveket, melyeket adott hónap 21-éig kell elküldeni, a Napvilág Íróklub szerkesztői bírálják el, majd email-ben értesítik a nyerteseket. A pályázat elfogadásának NEM feltétele, hogy Napvilág Íróklub tag legyen a szerző!
 
Várjuk a műveket, ihletgazdag perceket kívánunk:
A Napvilág Íróklub szerkesztősége

Eddigi lejárt pályázatok: alamizsna, barackbefőtt… Most jön a „C” betű.

(Amennyiben további irodalmi, képzőművészeti vagy filmes pályázatok érdekelnek, a bal oldalon található menűsoron kattints a „Díjak, pályázatok” ikon előreugró fül részén a „Pályázatok” feliratra. Időrendbe szedve itt találod mindazokat a kiírásokat, amelyek érdekelhetnek téged.)

]]>