Március 19-én második alkalommal kerül sor az Átjáró Találkozások keretén belül a Tenger Farkasai Találkozóra és első alkalommal a World of Warcraft Találkozóra. A rendezvénynek a M.A.G.U.S.-regények kedvelői számára két meglepetése is lesz. Eljön Gáspár András, és a látogatók megtudhatják, ki a M.A.G.U.S. könyvek új kiadója.

Gáspár András (Wayne M. Chapman)Idén csak és kizárólag a M.A.G.U.S. szerepjáték várható Az Átjáró Találkozásokon, amire a csapatlétszám már betellett. Játékosokat tehát már nem tud fogadni a rendezvény, ám érdeklődőket szívesen lát a Millenáris Park Fogadójában.

A rendezvény védnökségét legnagyobb örömünkre Gáspár András (Wayne M. Chapman) vállalta el, aki ezen alkalommal dedikálást is tart a rendezvény keretein belül. Lehetőség nyílik A Könyvesbolt kínálatából választani és vásárolni, illetve a Fantastic-book belépési feltételeiről és kedvezményeiről faggatni az alternatív terjesztési rendszer kitalálóját és megvalósítóját.

Ezen kívül végre hivatalosan is megtudhatják a MAGUS könyvek olvasói, hogy a legrégibb és legjobban kidolgozott fantasy regényfolyamot mely kiadó vette át az Inomitól. Mint közismert, az elmúlt évek áldatlan sodródása és kicsinyes perei komolyan veszélyeztették a sorozat jövőjét. A problémára megoldás született: nemrégiben a MAGUS könyvek kiadási joga új tulajdonoshoz került. A rendezvényen 13 órakor hivatalosan is kiderül, ki viszi tovább a jogokat. Az új tulajdonosokat a nap későbbi részében lehet faggatni a jövőt illető tervekről és elképzelésekről.

A MAGUS-játék reggel 9 órakor kezdődik, az egyéb programokra érkezők 12 órától léphetnek be.

Belépőjegy: 400 Forint.

A rendezvény programja MAGUS szerepjátékosoknak:

08:30-kor kapunyitás, a jegyeket (karszalagokat) a helyszínen, az információs pultnál lehet átvenni.
09:00 órától rövid megnyitót tartunk, majd kiosztjuk a csapatokat.
09:15-17:15-ig tart a verseny, és három helyszínen (a földszinten a nagyszínpad előtt, a kávézó „teraszán” illetve az első emeletei sarokszínpadon) fog zajlani.
17:45-18:00-ig ünnepélyes eredményhirdetés. A díjazottak emlékérmet és az A Könyvesbolt (Tuan kiadó) 50 ezer forint összértékű könyvutalványait vihetik haza.

érdeklődőknek és World of Warcraft rajongóknak 12 órától:

– Gamestar stand
– N-tec stand – a World of Warcraft forgalmazójának standja
– Coolcomp Stand: egerek, játék kiegészítők, különlegességek, bemutató és vásár
– Fantasticbook Stand –a Fantasticbook – Fantasztikus Könyvklub és Online Áruház Standja
– Netmasters bemutatkozója: online lehetőségek hazai klánoknak!
– Horda vs Szövetség: Kvízjáték, nyereményekkel (Az N-tec, a Gamestar és a Coolcomp felajánlásával: Gamecard, Gamestar előfizetés, PC-s játékok, stb.)

13.00: a színpadon a MAGUS új tulajdonosa Kapcsolódó anyagok és fórumok:
Tenger Farkasai és World of Warcraft találkozó 

M.A.G.U.S. fórum az SFportalon

]]>