December 22-től látható az AXN műsorán A félelem maga című horrorsorozat. 13, egymástól teljesen független történet, afféle tévés horror antológia A félelem maga – csak erős idegzetű nézőknek!

A december 22-én 23:05-kor induló, 13-részes, provokatív hangvételű, horror-elemekben is bővelkedő thriller-sorozat, A félelem maga egymástól független egyórás történetek füzére, egyfajta horror-antológia, melyben a különböző epizódokat a műfaj legnagyobbjai jegyzik, olyanok, mint Mick Garris, John Landis vagy Darren Bousman, hogy csak néhányat említsünk. Ezt a szériát csak a legacélozottabb nézőknek ajánljuk, akiknek kötélből vannak az idegeik és nem szívbajosak. Rögtön az első részben például Harry (Eric Roberts – Heroes), az alkoholfüggő magándetektív küzdelmeivel szembesül a néző. A hajdan volt zsaru komolyan vette apja életbölcsességét: „Néha rosszat kell tenni ahhoz, hogy helyrehozzuk a dolgokat”, s ennek szellemében bizony olykor jelentős túlkapásokkal végezte munkáját, minek köszönhetően végül el is bocsátották a rendőrség kötelékéből.  Most, 15 évvel később egy házasságtörő férj után szaglászva egy elhagyatott, kísértetjárta házban találja magát, ahol hirtelen arra lesz figyelmes, hogy a falon négy, vélhetően halott ember arcképe mellett hirtelen egy őt ábrázoló rajz is megjelenik. Az első sokkoló élmény után jön a többi – félelmetes látomások és hallucinációk: Harry belső démonai mind kiszabadulnak, s immár elkerülhetetlen, hogy szembesüljön végre velük, és egész, zátonyra futott életével.

Egy másik részben négy bűnöző megismerkedik három csábító, halálos titkokat rejtő szirénnel, de van, hogy egy, a halálközeli élményből visszatért családapa kezd testeket cserélni egy sorozatgyilkossal, egészen addig, amíg rá nem döbben, hogy ezzel felesége és gyermeke életét is kockára teszi.

]]>