Kedves látogatóink!

Ismételten új tagoldallal b?vült az SFportal – egy sci-fi, fantasy, rpg hírajánló lappal. A Hirek.SFportal.hu oldalon lehetőséged nyílik még több SF és tudományos jellegű hír elolvasására – vagy ha épp találtál valahol egy érdekes anyagot, akkor bátran oszd meg az ajánlóját és a linkjét nálunk! Ha saját SF, szerepjáték vagy tudományos oldalad, blogod van, vagy rendszeresen foglalkozol a tematikával – akkor bátran jelentkezz be, írj egy néhány soros összefoglalót, és oszd meg a linkjét!


A főoldalra (az SFportal.hu hírajánló dobozába) azok a hírek fognakkikerülni, amik elértek egy bizonyos mennyiség? szavazatot – így afőoldal tartalmát nem a szerkesztők, hanem Ti, felhasználók fogjátokösszeállítani. 

Van egyébként néhány olyan honlap, aminek ahíreit mi magunk is szívesen ajánljuk a látogatóinknak – így ezenoldalak RSS csatornáit felhasználva, bizonyos időközönkéntautomatikusan be is kerülnek a híreik a rendszerbe. Ezek közé tartozika Solaria.hu, a Csillagkapu.hu, az Agent.ai mesterséges intelligenciával foglalkozó portálja és a Hirek.Csillagaszat.hu is – úgy gondoljuk, az ő anyagaik egészen biztosan számot tarthatnak a publikum érdekl?désére. De automatikusan bekerül az SFportal.hu saját hírállománya is, valamint Orka, Dzséjt és ZedZeroSF blogjának friss bejegyzései is. A lista b?vülhet a továbbiakban, hakapunk plusz javaslatokat – illetve ha azt látjuk, hogy egy honlapcikkeit, híreit különösen gyakran ajánlják egymásnak a látogatók.

Szavazáshoz és ajánláshoz az SFportal rendszerétől független regisztráció és bejelentkezés szükséges.

Reméljük, ezzel az új szolgáltatással is a hasznotokra tudunk válni.

Ãœdvözlettel
Merras ]]>