Március 19-én immáron második alkalommal kerül sor az Átjáró Találkozások keretén belül a Tenger Farkasai Találkozóra a Millenáris Park Fogadó épületében. Ugyanekkor a Fogadó másik felében az I. Magyar World of Warcraft Találkozó kerül megrendezésre. A dupla rendezvény szerepjátékos része 9 órakor, a WoW 12 órától indul.

2. Tenger Farkasai Találkozó

A tavalyi tapasztalatokból okulva idén csak és kizárólag a M.A.G.U.S.-nak szeretnénk szentelni ezt a napot, ezért sem más szerepjáték-, sem más kártyaversenyt nem szervezünk. Mivel az idő szűke miatt sok csapat nem tudta befejezni a játékot, nem lesz harcművészet-bemutató, és zenekar sem lép föl a rendezvény végén, ezzel kijebb tolva valamivel a szerepjátszás időkorlátait. Ám kárpótlásként szolgáljon az elmaradó programokért, hogy a rendezvény védnökségét legnagyobb örömünkre Gáspár András (Wayne M. Chapman) vállalta el, aki ezen alkalommal dedikálást is tart a rendezvény keretein belül.

A M.A.G.U.S. versenyre 3-6 fős csapatok jelentkezését várjuk. Összesen 25 csapat számára tudunk játékteret biztosítani.

A rendezvény programja

08:30-kor kapunyitás, a jegyeket (karszalagokat) a helyszínen, az információs pultnál lehet átvenni.
09:00 órától rövid megnyitót tartunk, majd kiosztjuk a csapatokat.
09:15 – 17:15-ig tart a verseny, és három helyszínen (a földszinten a nagyszínpad előtt, a kávézó „teraszán” illetve az első emeletei sarokszínpadon) fog zajlani.
17:45 – 18:00-ig ünnepélyes eredményhirdetés. A díjazottak emlékérmet és az A Könyvesbolt (Tuan kiadó) 50 ezer forint összértékű könyvutalványát vihetik haza.

Jelentkezési határidő március 5.
Ahol ezt megteheted: http://tengerfarkasai.uw.hu/
A nevezési díj: 1200 Ft/fő*
(* A nevezés a befizetés, és nem a jelentkezés sorrendjében történik! A meg nem jelenő csapatoknak pénzt visszatéríteni sajnos nem áll módunkban.)

Az adminisztráció megkönnyítése érdekében azt kérjük, hogy egy csapat nevében csak egy ember nevezzen (a csapatkapitány), de a „Szöveg” rovatban tüntesse föl a csapattagok névsorát, illetve egy csekken / egy átutalással küldjétek el a nevezési díjat!
A nevezési díj befizethető:

Postai átutalással (rózsaszín postautalványon) az alábbi címre:
Mithgard Media Bt.
1036 Budapest
Kiskorona u. 14.

Valamint átutalással az alábbi bankszámlára:
Mithgard Media Bt.
Budapest Bank
10102103-54531700-01000004

A szerepjátékversenyen induló látogatóink számára a nevezés díja természetesen már magában foglalja a belépőjegy árát, így nekik nem kell külön jegyet vásárolniuk.

 

I.World of Warcraft Találkozó

Déli tizenkét órától indul a fogadó hátsó részén és Pódiumán a World of Warcraft találkozó. Az első ilyen jellegű magyarországi rendezvény elején lesz egy kis idő feloldódni, ismerkedni a helyszínnel, majd a programok a következőképp alakulnak:

– Gamestar stand
– N-tec stand – a World of Warcraft forgalmazójának standja
– Coolcomp Stand: egerek, játék kiegészítők, különlegességek, bemutató és vásár
– Fantasticbook Stand –a Fantasticbook – Fantasztikus Könyvklub és Online Áruház Standja
– Netmasters bemutatkozója: online lehetőségek hazai klánoknak!
-Horda vs Szövetség: Kvízjáték, nyereményekkel (Az N-tec, a Gamestar és a Coolcomp felajánlásával: Gamecard, Gamestar előfizetés, PC-s játékok, stb.)

WowMov vetítés:
Pályázati felhívás a találkozó idejére!

Három témakörben várjuk a wow videókat.
– PVP (pvp video)
– Instance run (Istance csapatvideó)
– Aloner (egyedül Azeroth világán, karaktervideó)

Mindegyik kategóriából 3-3 nyertest választunk ki.

Emellett: Screenshoot pályázat, szintén értékes nyereményekkel.

A beküldött pályaműveket a találkozó alatt vetítjük le. A győztesek értékes nyereményekben részesülnek:
– hardware,
– software,
– gamecard,
– előfizetés

A videókat 2006. március 10-ig, megfelelő windows videó formátumban (ave, wmv, mpg stb.), CD-re kiírva erre a címre szíveskedjetek elküldeni:

Sin Arts Kft. – Kelet-Magyarországi Depo
Nyíregyháza
Bukarest u. 8.
4400

Klántoborzás: A rendezvény ideje alatt klánok toborozhatnak.
A klánok jelentkezését (asztalfoglalás miatt) legkésőbb 2006. március 1-ig kéretik elküldeni az alábbi e-mail címre: info@sin-arts.com

Belépőjegy: 400 forint
A Belépőjegyeket a találkozó helyszínén, délelőtt 12 órától lehet megváltani a Fogadó bejáratánál elhelyezett információs pultnál.

Most érdemes Gamecardot vásárolni!:
2006. február 8-tól március 17-ig a Fantasticbook online áruházában a World of Warcraft Gamecard ára 7800 Ft, melyhez egy fél éves Fantasticbook klubkártya is tartozik (értéke: 1900 Ft), mely fél éven keresztül 20% kedvezményre jogosít az áruház termékeiből (fantasy és sci-fi könyvek, számítógépes játékok, mesekönyvek), ezen felül pedig extra szolgáltatásokat is nyújt.
(bővebben:
www.fantastic-book.hu)
Így a gamecard csak 5900 Ft. A kedvezmény két gamecard vásárlása esetén is érvényes!

]]>