Superman visszatér hosszú-hosszú várakozást lezárva. Június 28-án kerül az Egyesült Államok és Kanada mozijaiba, majd ezt követően járjakörbe az egész világot. A magyar rajongók számára különleges meglepetés, hogy Magyarországlehet az első ország Európában, ahol a nézők viszontláthatják a Hőst.

A Bryan Singer rendezésében készült monstre filmalkotás számtalan rekorddalbüszkélkedhet. Minden bizonnyal ez a mozitörténet eddig legnagyobbköltségvetéssel készült és a legtöbb trükköt, összesen 1400 VFX-felvételt,tartalmazó filmje, amely több mint tíz éves előkészítő munka után került akamerák elé. Az európai premieren, július 3-án Budapesten, a CsodalámpaÓhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő és a Mosolyország Alapítvány kis szuperhőseinézhetik meg elsőként a vörösköpenyes visszatérését.

A forgatókönyvet jegyző Singert és társait, Michael Dougertyt és Dan Harristaz foglalkoztatta, hogy mi történt az eltűnt szuperhőssel, miután visszatért aFöldre.
Superman (Brandon Routh)öt évig kutatott szülőbolygója, a megsemmisített Krypton után, majd visszatér aFöldre, ahol már megváltoztak a dolgok. A történet szerint a kiszabadultősellenség, Lex Luthor (Kevin Spacey) arra készül, hogy Supermantermészetfeletti erejét elorozza, miközben a hős szerelme, Lois Lane (KateBosworth) is tovább lépett: már van egy fia, menyasszony és a „Miértnincs szükségünk Superman-re” című cikkével nyert Pulitzer-díjat… A földlakókpedig egészen jól megvannak a szuperhős nélkül is.

Nálunk július 6-án kezdik vetíteni a mozik a Superman visszatér-t,Franciaországban csupán 12-én, Angliában pedig 14-én kerül sor a premierre, anémeteknek egészen augusztus közepéig kell várniuk; Superman utolsó kétállomása a szeptember 1-jei olasz és a szeptember 7-i görög bemutató.

Forgalmazó: InterCom


]]>