A Jézuska – kicsit megkésve ugyan – új fórumrendszert hozott az SFportal látogatói számára – örömmel jelentjük be, hogy lecseréltük az egyik legmodernebb rendszerre fórumunkat. Továbbá, a teljes oldalt frissítettük – ezentúl a Joomla nevezetű portálmotor szolgálja ki a honlapot. Új év, új SFportal.Hu!

A fórum lényegesen gyorsabbá vált, valamint kibővített funkciókkal is rendelkezik. A belső üzenetküldő rendszer funkcióit is ezentúl a fórum látja el, amely szintén több lehetőséggel bír – így mappákba rendezhetőek az küldemények, vagy be lehet kapcsolni az üzenetküldő funkciót is.
A közeljövőben fel fogunk tölteni néhány újabb designt is, így mindenki a saját ízlésének megfelelő kinézettel használhatja majd a fórumot. A galériában lévő képeket ezentúl képeslapként is el tudjátok küldeni ismerőseiteknek. A portálmotor frissítése -egyelőre- nem jár látványos változással a látogatók számára, azonban a főoldal töltődése is gyorsabbá vált, továbbá lehetővé tette nekünk a további fejlesztéseket is, melyeket 2006 során kívánunk bevezetni. Sajnos az elhúzódó migrálás miatt az utóbbi néhány nap során írt fórumbejegyzések elvesztek, továbbá néhány blogbejegyzés sem jelenik meg. A blogbeírásokat lementettük, gazdáik jelentkezhetnek értük, hogy feltöltsék őket (adminisztrátoraink ezt nem tudják megtenni ugyanis). Elnézést kérünk ezért. A felmerülő esetleges problémákat a Hibajelentés fórumba várjuk. Köszönjük a Joomlatárhely.Hu -nak a segítségét. Üdvözlettel
az SFportal Team
]]>