Eljött (és sajna csöppet el is múlt) az újabb blogajánló megjelenésének ideje. A múlt héten ismét rengeteg bejegyzés született, lássuk a legérdekesebbeket közülük.

Dzsejt a Star Wars témánál maradva Boba Fett és a Star Wars sorozat kapcsán követett el egy bejegyzést, és ugyancsak az ő blogján olvashattunk a Star Trek Legacy játék pöpec és nem pöpec dolgairól.

Hadiösvény újabb podcasttel és a Kontroll című film boncolgatásával jelentkezett.

További filmajánlókkal Gumipók (Gone Baby Gone) és cOrpus (Pathfinder) örvendeztettek meg. A StarTalesen a honlapajánlók, Hackettnél pedig a magánkiadás körüli bejegyzés-áradat folytatódott.

Közben még kiderült, hogy jetit láttak a Marson, előkertült két régebbi Mellékhatás ajánló (egyik a kulturpont.hu oldalán, a másik az Abyss Magazinnál), és megtudtuk, hogy Merras milyen jelentős, a sci-fihez kapcsolódó műveket olvasott az elmúlt évben.

Végül fontosnak tartom elmondani, hogy továbbra is az SFblogs oldalain garázdálkodik, az önmagát Aster droidként megnevez?, idegen entitás. A lény pontos szándékai ismeretlenek, ezért nyomatékosan arra kérek mindenkit, hogy fokozott figyelemmel és bizalmatlansággal tekintsen minden szokatlan jelenséget.

module=csag}

]]>