{mosgoogle center} Kisgyón a Bakony-hegység észak-keleti részén egy északi nyílású völgyben található, Bakonycsernye községtől 2,5 km-re. (Székesfehérvártól 40 km.). Az egykori bányászfalu a bánya bezárása után elnéptelenedett, a régi bányászlakások felújítva ma a természetbarátok kulcsosházaiként működnek.
A tábor egy nagy bekerített udvaron kap helyet, rendelkezik tűzrakó hellyel, vízcsappal, asztalokkal és padokkal. A telepen sportpálya, nyilvános kártyás telefon is megtalálható. A mobiltelefonok működése esetleges, a térerő gyenge. A teleptől kb. 2 km-re Bakonycsernyén található vasárnap is nyitva tartó élelmiszerbolt, vegyesbolt. A kihirdetett programokon kívül, minden este lehetőség van tábortűz melletti beszélgetésre, szalonnasütésre, közös zenélésre, és természetesen non-stop játékra. Időpont: 2006. július 27-30.
(csütörtök – vasárnap) Program ízelítő: CSÃœTÖRTÖK és PéNTEK
Egész nap szabad szerepjáték, társas és kártyajátékok, táborépítés, ismerkedés, séta a környéken, kirándulások, számháború, tavalyi bújócska verseny győztesének megkeresése, stb.
A VORTEX Univerzális Szerepjáték Rendszer, Daimon szerepjáték, Yagaard világ és egyéb játékok bemutatása SZOMBAT
10:00 Versenyjáték kezdete (D&D, MAGUS, VORTEX) (3-5 fős csapatok részére) VASÁRNAP
9:00 Bonusz küldetés (az előző napi legjobbaknak)
14:00 Eredményhirdetés minden,  a helyszínen meghirdetett kategóriában, jutalmak kiosztása

A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk!
A szerepjáték versenyre csak korlátozott számban tudunk jelentkezéseket elfogadni, a részvételi szándékot kérjük jelezni Július 1-ig! Részvételi díj:
4 napra: 7000 HUF (étkezés+sátor helye, nevezések, stb.) Napi belépési lehetőség is van, ekkor étkezés+sátor helye NINCS, önállóan kell megoldani!
Csütörtök és Vasárnap: 1000 HUF, 
Pénteken és Szombaton: 1500 HUF, ellenében kap napi belépési lehetőséget.
További információk:
www.vilagfa.hu
info@vilagfa.hu Telefon:
picy: 70/31-97-936
Sax: 20/576-82-98 Kapcsolódó anyagok és fórumok: Mágusok, harcosok és boszorkányok a Bakonyban – Brod élménybeszámolója a II. Sátortáborról A szerepjáték megítélése
]]>