A Partvonal kiadó megjelentette John Twelve Hawks Az utazó című könyvét. Az ismeretlenség homályát magára húzó íróról (neve bevallottan álnév) semmit nem lehet tudni, sőt arcát sem ismerjük, ám tavaly megjelenő könyvét nagy érdeklődés kísérte. Idén karácsonykor már magyarul is kapható, keménykötésben, ára 3490 forint.

Ajánló:
Maya a Harlequinek ősi családjából származik, az a küldetése, hogy megvédelmezze az Utazókat. A lány hiába akar szabadulni sorsa elől, nincs választása.

A Gabriel és Michael testvérpár örökölte apja képességét, aki Utazó volt, egy a kevés próféta közül, akik meghatározzák a történelem irányát. A fiúkat a totális hatalomra törő, félelmetes Tabula üldözi, a kegyetlen zsoldosok csoportja, amely évszázadok óta az Utazókra vadászik. Maya tudomást szerez a veszélyben lévő testvérek létezéséről, és akarata ellenére felveszi a Harlequin gyűlölt szerepét. Végzetes összecsapás előtt áll, amely felfedi a történelem legtitkosabb oldalát is. Prága sikátoraiból Los Angeles sűrűjébe, Arizona sivatagaiból New York felhőkarcolóinak erdejéig tart az utazás, amely során a történetben feltárul előttünk a miénkkel párhuzamos világ.

John Twelve Hawks várva várt első regénye máris nemzetközi sikereket ért el, ami egy nagy tehetségű új szerző születését jelenti.

John Twelve Hawks kívül él a "Hálón".

John Twelve Hawks: Az utazó
Kiadó: Partvonal
Terjedelem: 384 oldal
Ára: 3490 Ft.

]]>