Két könyvvel jelentkezett be a fantasztikus irodalom szerelmeseinél az Agenda kiadó. Antal József regénye mellett november 10-én megjelentette Honfy Ágnes Ilona Arany birodalom című regényét is. A 392 oldalas, keménytáblás borítóval megjelenő könyv bolti ára 2490 forint.

Ajánló:
Az Arany Birodalom víziója a legsötétebb középkorban hozott reményt az emberiség számára. Egységbe forrasztotta a szétszabdalt Európát, általános jólétet és biztonságot nyújtott. A béke és a szabadság zálogát jelentette.

Kezdetben.

Ám az évszázadok során a ragyogó Birodalom sötét indulatok, ármány és árulás puszta díszletévé korcsosult. A szégyenteljes múlt megtagadása intézményes cenzúrává silányult, az állandó béke tunya unalommá, a szabadság szabadossággá.

Mi vár ebben a romlott színjátékban egy olyan ifjúra, akitől mindenki a megváltást reméli, ám akitől elragadták még a nevét is, hogy rabszolgává tegyék? Teste az érzékek selyem és arany börtönének foglya az uralkodói háremben. Elméjének megrontója ugyanakkor a hatalom igazi birtokosa, a szürke eminenciás, aki a háttérből mozgatja a szálakat, azzal az egyetlen céllal, hogy a fiúból kíméletlen gyilkost, magához méltó utódot faragjon.

Ez a történet a kitartásról, az erkölcsről és az emberi kötelékekről szól egy olyan világban, amelyből kiveszni látszik minden valódi érték. Egy kontinenst átszelő kaland során az ifjú kénytelen szembenézni a lassan önmagát felemésztő világgal, a múltjával és saját démonaival. Kiadó: Agenda
Megjelenés: 2006 november 10.
Ár: 2490 Ft.

]]>