Szeptember 21-én jelenik meg az új évezred egyik legsikeresebb SF-sorozata hazánkban. A Valós Halál című Richard Morgan regény tele van pörgő akcióval, felejthetetlen karakterekkel es intelligens humorral. „A cyberpunk és a keményvonalas detektívregény lenyűgöző ötvözete” – írta róla a The Times. Ajánló: A 25. században az emberek tudata digitalizálva tárolódik a koponyaalapba épített tokba, és ha a test el is pusztulna, a tudat újraburkolható egy másik testbe. Csak ha a tudattok maga is megsemmisül, akkor következik be a Valós Halál. A leggazdagabbak azonban még erre is fel vannak készülve. A tudattok tartalmáról rendszeresen biztonsági másolatot készítenek. De akkor miért lőné főbe magát egy olyan befolyásos ember, mint Laurens Bancroft? Miért akarna öngyilkosságot elkövetni valaki, ha tudja, hogy órákon belül újra életre keltik. Takeshi Kovacs, aki a Protektorátus elit katonai alakulatának volt tagja, most Laurens Bancroft megbízásából kezd nyomozni a rejtélyes öngyilkosság ügyében. Új testbe burkolva kell felgöngyölítenie szálakat egy számára idegen világban. Takeshi Kovacs hamarosan az egyre féktelenebbül pörgő események közepén találja magát. A szerzőről:
Richard Morgan 1965-ben született Angliában. Kisvárosi gyermekkora után Cambridge-ben történelmet hallgatott, majd a világ számos pontján élt: Londonban, Isztambulban, Madridban és Glasgow-ban. A Valós Halál című regényét két másik is követte, Market Forces című regénye elnyerte a John W Campbell-díjat.

“A Valós Halál magas fordulaton indul, és onnan csak gyorsul tovább. Tele van zseniális ötletekkel és rejtélyes eseményekkel. Az utolsó oldalig nem engedi el az embert.”

Peter Hamilton

Ár: 2680;- Ft
Terjedelem: 464 oldal ]]>