„ANKH" Az Örök Élet Egyháza, a Hihetetlen Magazin valamint az Abyss Magazin tudományos-fantasztikus novellaíró pályázatot hirdet Elfelejtett világok titkai címmel. Beküldési határidő: 2007. június 15.

Pályázati feltételek:
Maximum 20000 karakter terjedelm? tudományos-fantasztikus írásművel bármely magyar nyelven alkotó szerző pályázhat. Tematikai megkötés: ahogyan a pályázat címe is jelzi, a m? tartalmának szorosan kapcsolódnia kell valamely egykor létezett vagy akár az író által kitalált történelmi korhoz, világhoz.
Beküldési határidő: 2007. június 15.
A pályaműveket kizárólag elektronikus formában, .doc vagy .rtf kiterjesztés? fájlként az ankh2@t-online.hu címre kérjük beküldeni. A pályázati feltételek be nem tartása a pályázatból való kizárást eredményezi. A művek elbírálásáról szakmai zsűri gondoskodik.

Díjak:

1 db. I. díj 100.000 Ft értékben,
1 db. II. díj 50.000 Ft értékben,
2 db. III. díj 25.000 Ft értékben,
valamint 5 db. különdíj. Továbbá a zsűri által legjobbnak ítélt művek megjelennek a Hihetetlen Magazin különszámában és az Abyss Magazinban. Az eredményhirdetésre és a díjátadásra 2007. augusztus 31-ig sor kerül, a pontos időpontról és helyszínről a pályázók értesítést kapnak.
Az érvényes pályázat feltétele, hogy a pályázók a http://gportal.hu/portal/abyss-magazin/ címről letölthet? adatlapot és nyilatkozatot kitöltve és saját kez? aláírással ellátva postán elküldjék az
„ANKH" Az Örök Élet Egyháza, 1113 Budapest Badacsonyi u. 5/a
címre, a pályázat beküldési határideje előtt. Az adatlapon beküldött információkat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek ki nem szolgáltatjuk. Az adatokra a nyertesek személyazonosságának kés?bbi igazolása miatt van szükség.

]]>