SF-irodalmi gyűjteményt árulnak a neten. Ha valakinek van két és fél milliója és kedve egyetlen perc alatt megszerezni egy húsz éves gyűjt?munka összes kötetét, az most lazán megteheti. Persze aztán egy másik kérdés, mennyi idő kell hozzá, hogy mindezt el is olvassa.
Ez egy könyvtár, nem a gyűjtemény...Ezerötszáz science-fiction kötetet árulnak a Vaterán. A budapesti eladó egyben árulja gyűjteményét, amelyről több képet is feltöltött kedvcsinálónak. Az érdeklődők április 14-én 21 óra 05 percig licitálhatnak a két és fél millió forintos kikiáltási árú könyvkészletre. A leírás a Vaterán:
A teljes gyűjteményem, több mint 20év munkája: 1980-as évektől minden ami megjelent Magyarországon, egyszer olvasott tökéletes állapotban, és 99% – ig első kiadások. A könyvek között dedikáltak: Harrison Fawcett, Neil Gaiman, Goldenlane,Leslie Lawrence, sok Mágus…. Teljes sorozatok: Star Wars Mágus shadowrun battletech forgotten realms vampire robert jordan raymond e feist kozmosz fantasztikus galaktika könyvek galaktika baráti klub möbius galaxis cédrus kiadó aliens, predator predator and prey five rings mechwarrior kossuth sci-fi sorozat a sci-fi mestrei tarzan sorozat Szerzők összes magyarul mejelent művei: terry prachett Ian watson william gibson gemmel sheenard fawcett neil gaiman + még rengeteg asimov,vonnegut,clark, és névtelen, avagy nevesebb szerzők, kb 70db cherubion fantasy, és sci-fi exkluzív, és Osiris, kb 30db Dragonlance, Folyóiratok: Teljes sorozat: Rúna, Dragon, Vénusz, Sziriusz, Vega, Atlantisz, Android, Találkozások, Robur, Dámon szerepjáték magazin. + 150db galaktika és metagalaktika, Ráadásnak adok kb 125kg garfieldot, számtech, hegymászó, bringás, alfa magazint, IPM magazinból a 79-es évtől alig hiányos évfolyamokat 95-ig, A National Geographic Magazin angol nyelv? számait 1979-től napjainkig /pár darab hiányzik csak az évfolyamokból/
]]>