[/caption] Moziba megy a Buffy, a vámpírok réme – a jó hírt jelentősen árnyékolja a tény, hogy reboot lesz belőle, a történethez nem lesz semmi köze a sorozatot jegyző Joss Whedonnak, valamint Buffyt nem Sarah Michelle Gellar fogja játszani. Enyhén reményt keltő, hogy a munkálatokat az a Charles Roven irányítja, aki a Batman Begins egyik producere is volt, de a magunk részéről egyelőre nem sok reményt fűzünk a projecthez. A rebootban, mint mondják, Buffy ugyanolyan okos és szexi lesz, mint a sorozatos eredetiben – viszont semmiféle gimnazista bohóckodás nem lesz benne, ami viszont szerintünk hozzátartozott az első pár évad hangulatához. Azt Roven is elismeri, hogy Gellar és Whedon nélkül minden bizonnyal komoly kihívás lesz behozni a rajongókat a mozikba, de bizakodó – pont a Batman begins sikerét emlegeti. (Attól tekintsünk el nagyvonalúan, hogy a Batman-rebootban Christopher Nolan, Christian Bale, és hasonló kaliberű népek vettek részt, valamint a mozivásznas Batman franchise romokban hevert a korábbi katasztrofális epizódoknak köszönhetően.) És mit szól ehhez a Buffy sorozat atyja, Joss Whedon?

Mindig is reméltem, hogy Buffy a halálom után is továbbélhet. A halálom UTÁN. Nem szeretem a gondolatot, hogy a teremtményem mások kezébe kerül, de azt is nagyon jól tudom, hogy nagyon sok más kéz is segített abban, hogy a sorozat olyan legyen, amilyen lett. Jogi lehetőségeink nincsenek ezzel kapcsolatban azon túl, hogy hangosan sóhajtozzunk. Viszont hadd ragadjam meg a lehetőséget, hogy bejelentsem, Batman filmet készítek. A franshisenak egyértelműen vérfrissítésre van szüksége. Nézzétek meg a The Dark Knight Rises Way Earlier Than That Other One And Also More Cheaply And In Toronto (~A sötét lovag előbbi felemelkedése, sokkal olcsóbban, Torontóban) című rebootot a mozikban!
David Boreanaz, a Buffyverzum egykori Angel-ének reakcióját Hart Hanson, a Bones (Dr. Csont) sorozat producere-írója osztotta meg Twitteren: Rendezőről, szereplőkről még nincs hír, mindenesetre 2012-ben, de lehet, hogy már 2011-ben be akarják mutatni a Buffy-filmet.]]>