A 2006. október 7-i Átjáró Fesztivál most újdonsággal bővül – a gótikushorror valamint a dark fantasy világába teszünk látogatást, az ld50.hu,valamint az RPGportal.hu stábjának segítségével. A helyszín ismét a Jövő Háza Központ (volt Millenáris) Teátruma.

Az elmúlt két évalatt az ld50.hu közösségi weboldal szervezésealatt formálódott ki a cyber-electro-goth partyközeglegnagyobb rendezvénye, a több szereplő- ésszervezőgárda összefogásán alapulóKollektíva.

Az RPGportal.hu idén nyáron, június elején startolt, azzal acélkitűzéssel, hogy egy, a magyar szerepjátékosok számára érdekes és informatív honlapot jelentessen meg és segítségével még szorosabb közösségé kovácsolja a hazai szerepjátékostábort.

Az október 7-i fesztiválról az ld50.hu oldaláról nemhiányzik az eddigi Kollektívákon is szereplőArt Macabre fellépőcsoport, akik cyberpunk ésapokaliptikus ihletettségű performanszaikkal szereztekmaguknak elismertséget. Mellettük partyfotósok,fétis-divatbemutató, számos filmvetítés,helyszíni akciók, nyereményjátékok is emelik a hangulatot. Ugyanittélőben is találkozhatnak és eszmecserélhetneka látogatók az oldal készítőivel.

Az RPGportal.hu szervezésében laza, kötetlen szerepjátékos programvárható – találkozó a hazai rpg-élet íróival, fejlesztőivel, kiadóival,előadások és kerekasztal beszélgetések a legérdekesebb (és aktuális) témákról. Az este 10-től induló partynképviselteti magát az elmúlt hónapoklegnagyobb külföldi hírverésétprodukáló terror-EBM duó, a servo.hatred,valamint az ld50.hu kilenc DJ-je és hangulatfelelőse,köztük a 2005-ös év legjobb scene-DJ-jénekkikiáltott Hatemachina is. Egyszerre két helyszínen (a Teátrum nagytermében és Hajójában) is hajnalig tartó program várja a látogatókat.
Helyszín: Jövő Háza Központ Teátruma
Budapest II. ker., Fény utca 20-22. (a Mamut bevásárlóközpont háta mögött) Időpont: 2006. október 7. 10.00 – 04.00 Belépőár (egész napos): 1200 Ft.
Este 20 órától: 900 Ft. ]]>