Aquamant az utóbbi néhány évben nem igen kímélték: kiparodizálták a South Parkban (alias Sea-Man) és a SpongyaBobban (alias Mermaid Man) is. A népszerű képregényhős azonban 2006-ban akár Superman-i magasságokba is repülhet, hisz róla is tévésorozat készül!

A Superman-párhuzam nem véletlen: ugyanaz a csatorna tervez most szériát AquaManről, amelyiken Clark Kent ifjúságát is láthatjuk, sőt: a vizes szuperhős már maga is szerepelt a Smallville-ben! A sorozat ‘Aqua’ című, 2005. októberében bemutatott részében az amerikai tinik megismerkedhettek a nem mindennapi képességekkel rendelkező Arthur Curry-vel, aki amellett, hogy gyorsabban úszik, mint Clark Kent, még a Miami Egyetem hallgatója is.

Ekkor még Alan Ritchson keltette életre AquaMan-t, ám rá nem tartanak igényt az új sorozat alkotói. „Több mint 400 jelöltet néztünk meg Angliában, Ausztráliában, Kanadában és több amerikai nagyvárosban, és végül Will Toale lett a kiválasztottunk” – nyilatkozta a Variety-nek a Smallville-t is jegyző producerpáros, Alfred Gough és Miles Millar. A sorozat pilotfilmjét előreláthatóan márciusban forgatják Miami környékén. A Moziplussz híre
http://www.moziplussz.hu/hir.php?id=2340

]]>