Tudatjuk minden a hazai szerepjáték irántérdeklődővel, hogy a Tuan Kiadó Kalandozók Karneválja rendezvénysorozatánakkeretein belül megrendezésre kerül a Viadal (bajnokság) második megmérettetése.A kiadó hivatalos, téli M.A.G.U.S. szerepjáték versenyére 2007. február 24-énkerül sor az Andrássy palotában, immáron kibővített helyszínen, a második ésharmadik emelet teljes területén. A helyszín felosztásánál természetesenfigyelembe vettük korábbi észrevételeiteket.

 1886}

A versenyre nevezni 2007. január 3-tól lehet arendezvény hivatalos honlapján, a http://www.akonyvesbolt.com/versenyekoldalon. A Viadalra (bajnokság) szintén itt lehet jelentkezni. Kérjük, eztakkor is tegyétek meg, ha az előző verseny alatt kiosztott adatlapokon ezt mármegtettétek. Természetesen a korábbi versenyeken indult csapatok a nevezésnélelőnyt élveznek, de csak bizonyos ideig tudjuk fenntartani számukra a biztosjátéklehetőséget – 2007. január 10-ig. A korábbi modult túlélt kalandozók teljesítményük elismeréseként; ha túlélő,már tapasztalt karaktereikkel életútszerűen neveznek és előtörténetüket isehhez igazítva küldik be, akkor a karakteralkotáskor némi előnyt élveznek majdújdonsült társaikkal szemben. A nevezési feltételeket és az egyéb szabályokat,előnyöket és az előtörténetek formai és tartalmi megkötéseit a Tudnivalókoldalon tekinthetitek meg, szintén a nevezés elindításának időpontjától. Az I. Kalandozók Karneváljának élménybeszámolója – afféle kedvcsinálóként -szintén megtalálható a rendezvény honlapján:
http://www.akonyvesbolt.com/versenyek/emlekkonyv.html A mostani versenyen a kalandozók a Tizennegyedik Zászlóháború viharaibanküzdhetnek meg az árnyék közt lapuló vagy épp nyíltan támadó ellenséggel,függetlenül attól, hogy észak ügyét vagy Új-Kyria felemelkedésének szolgálatátválasztják-e. A Tuan Kiadó nevében,
Lathan Aria udvarmester

 

Videók a díjátadóról:

Azelső helyezett kihírdetése, a (H)ősök (48Mb)

Tőrátadás(65 Mb)

Azelső Lovag (52 Mb)


]]>