Tematikus fotókiállitás nyílt, melynek cime, A nő, már következtetni enged arra, hogy milyen témájú képeket fog látni, akinek mostanában támad kedve ellátogatnia bloggereket gyakran vendégül látó kávézóba. A Nőről van szó, sokféle nőről,sokféle szerepben. Akár az archetípusok foglalkoztatnak, akár csak a szebbiknemet ünneplő képeket szeretnénk látni, amit itt kiállítottak, mindenképpenérdeklődésre tarthat szamot.

1886}

Összesen huszonkét fotós blogger képeit tekinthetjük meg akiállitáson, amely január közepéig látható a Tandem Café-ban (1093 Bp.Pipa u. 6.).

A fotós szeme másképp lát. Mindenütt képes meglátni aszépséget, és az igazán jó fotós velünk is képes láttatni azt. Ezeken a képekenpedig sok szépséget lehet látni.
A Nőnek itt is, mint az életben, sok arca van. Lehet táncosnő, diáklány, dívavagy éppen anyuka, fölékszerezett vagy egyszerűen öltözött, gondterhelt vagycsillogó szemű.
Lehet címlaplány vagy kiránduló, fiatal és ablakon kimosolygó (methan kepe), vöröskörmű dohányos, nagymama vagy kicsi lány. Van itt minden a tengerpartonpózoló szépségtől a nénikéig, aki majd kicsattan az életörömtől, és boldoganeszi a süteményt a cukrászdában.

Az utóbbi Kallós Bea Sára kiállított képeinek egyike, akinekKépmesék című fotóblogjában szintén rengeteg szépséggel találkozhat a kiváncsi látogató. (Tárgyak ésemberek mindenféle varázslatos helyszíneken. Olyanokon mint Velence vagy éppen a fotósérzékenységével látott hétköznapi-rendkívüli Budapest.)

A művészek között található még Sára mellett huszonegy másikfigyelemreméltó tehetség is (agent.bauer, alex, becherpig, csgzs, ervin,eszpee, grund, juditny, lost in pixels, methan, MrVertigo, nak, nyizi, orsike,pixeltigris, qnadam, rabasz, susygacs, szilvus, vackor, es zimapix).

 
A látogatónak azonban nem csak a látványra érdemeskoncentrálnia. Ha jól figyelünk, akkor észrevesszük, hogy itt mesékben sincshiány. Ezekre a nőalakokra és arcokra mindre rá van írva egy-egy történet is.Szem kell hozzá és fantázia.

 

Linkek:
Sára blogja
: http://analogartist.blogspot.com 

eszpee: http://bp.underground.hu

methan: http://orgelouse.blogspot.com
 

Tovabbiinfok a Photobloggers forumban es a Tandem honlapjan:
http://budapest.photobloggers.org, http://www.tandemcafe.hu

 

A kiállítás január közepéig tekinthetőmeg.
Egyes képek megvásárolhatóak a helyszínen.
A belépés ingyenes.

]]>