Terry Goodkind, az Igazság Kardja-sorozatírója, a fantasy klasszikusa, akit nemes egyszerűséggel máris II. Tolkienkéntemlegetnek rajongói, ismét mesteri történetet alkotott. A bukottak hitefelejthetetlen mű, tele izgalommal, véres csatákkal, szerelemmel, mágiával éspersze elképesztõ fordulatokkal. Olyan igényesen megírt fantasy könyv ez, melyeta műfaj minden rajongójának érdemes elolvasni.

1886}

Richard Rahl, a D’ Harai Birodalom ura,mindenkinél jobban kételkedik a próféciákban, mégis szörnyű látomás kerítihatalmába, amely rettentõ áldozatot követel tõle. Az Óvilág vad hordáinak kegyetlen harcosai az Álomjáró vezetésével márkészülnek a támadásra Richard és Kahlan hazája ellen. A rájuk törõ háború dühenem csak egymás iránti szerelmüket, hanem a Középföldet is végsõ pusztulássalfenyegeti. Nicci, a Sötétség Nõvére, Richardhoz fűzõdõemlékeitõl űzve, végzetes elhatározásra jut. Jagang Császárrabszolgakirálynõjét egyaránt hajtja Richard elpusztításának szenvedélyesvágya, és az, hogy megismerje a férfi igazi titkát. Kettõs célja érdekébenelképesztõ tettre szánja el magát: olyan varázslatot idéz meg, amelyneksegítségével a Halál Úrnõje fogságba ejti és az Óvilágba hurcolja Richardot.

Miközben az acél küzd az acél ellen, miközbennéhány százezer mindenre elszánt védõ próbál meg feltartóztatni egy többmillióshadsereget, az Óvilág szívében a Boszorkánymester soha nem látott méretű,gigantikus palotát építtet, kõbõl, fémbõl és – mágiából.
 

 

Extra kedvezmény!
Ha megrendeled egyszerre mind a három könyvet,akkor 5000 Ft-ért a tiéd lehet.
(Utánvételes rendelés esetén ezen felül utánvételi díjat számolnak fel!)
 

Honlap: http://www.excaliburkonyvek.hu/fantasy.htm

Kiadó: Excalibur
Ára: 2200 Ft-

 

]]>