Klímaváltozás, A Föld arcai, Modern technológiák, éghajlat, Felelőség címmel. A pályázat elbírálásakor két kategóriát vesznek figyelembe: 12-18 év közöttit és 18 év felettit. Bármely magyar állampolgár – amatőr avagy hivatásos fotográfus – részt vehet a pályázaton.

Kiírók: Bayer Hungaria Kft.,
Pályázat érdekeltségi köre (csak tájékoztató jelleggel): Fotósoknak, Felnőtteknek, Fiataloknak,
Határidő: 2006.09.01.,

A Pályázatot a Bayer Hungaria Kft. (1123 Budapest, Alkotás u. 50.) rendezi.

A Bayer Hungaria Kft. mint a pályázat kiírója vállalja, hogy a 18 év fölötti kategóriában, az egyes kategórianyertesek alkotásait, mint ingó vagyontárgyakat szerződéses megállapodás alapján megvásárolja, alkotásonként 200 000 (kétszázezer) forintért. A 12-18 év közötti kategóriában egy digitális fényképezőgépet kap a nyertes kép alkotója.

A következő kategória jelölések érvényesek:

„T” – Természet – olyan fotók, melyek állatokat, növényeket, időjárási jelenségeket, tájakat mutatnak; olyan minőségekkel, melyek visszahozhatatlanul veszendőbe mennek, ha nem, vagy elégtelenül védjük környezetünket.

„P” – Pusztuló természet – olyan fotók, melyek a természeti környezet pusztulását, a környezetet fenyegető veszélyeket mutatják be.

„SZ” – Szimbiózis – olyan fotók, melyek a modern technológia és a természet egymás mellett élését mutatják be, akár pozitív, akár negatív példaként. fotók, melyek olyan tevékenységeket, módszereket, eseményeket mutatnak be, melyek segítségével megőrizhetőek a természeti értékek és megelőzhető a károsodás, illetve helyrehozhatóak a természeti károk.

A jelentkezési lapot, a jelentkező által készített fotókkal és a megkívánt Mellékletekkel 2006. szeptember 1-jéig bezárólag kell postára adni a következő címre: „Pályázat” 1325 Budapest Pf. 386. A fenti dátumnál későbbi postabélyegzővel érkező küldemények nem kerülnek be a Pályázatba.

A fotók, Jelentkezési lapok és Mellékletek olyan csomagolásban küldendők be, mely védi ezeket a károsodásoktól. A Rendező nem felel a beküldött csomagok sérülése vagy elveszése miatt bekövetkező károkért.

A Jelentkezési lap letölthető a www.bayerfotopalyazat.hu internetcímről.

A Rendező két korcsoportban írja ki a pályázatot:

– 12-18 év között; 18 év fölött.

A jelen Pályázatra beküldött fotók szerzői tulajdonjogai átszállnak a Rendezőre annyiban, hogy a Rendező jogosult ezeket a fotókat kiállítani, és bármely formában publikálni a Pályázat népszerűsítése céljából, és különösen jogosult ezeket a fotókat közzétenni a www.bayerhungaria.hu és a www.bayerfotopalyazat.hu weboldalon.

]]>