A Voyage Century névre hallgató játék már 2004decembere óta üzemel, jelenleg több, mint 3 millió regisztrált játékosa van. A SnailGame se havidíjjat, se pénzért megvehető klienst nem akar ránk erőltetni: ez azMMORPG játék ingyenes.

1886}

A játékban a 16. századi világtérkép kerültfeldolgozásra, ahol 43 várost járhatunk be, mellé közel 300 féle terep várja a kincsvadászkalandorokat. Itt is megtalálunk minent, amit egy MMORPG-től várhatunk:

– fejlődés, szintlépés
– képzettségek, szakértelmek
– rangok (13 féle cím vár gazdára)
– céhek
– „szakmák” (halásztól a fegyverkovácsig)
– kereskedelem (130 féle áruval lehet manipulálni)
– harc, harc és harc

Harminc valós hajómodellt készítettek el azalkotók, amelyekkel olyan óriás csatákat vívhatunk, ahol egyszerre 800 játékoslehet jelen. Rengeteg kiegészítő fegyver és felszerelés adja meg a harcváltozatosságát, hiszen közel 600 féle ilyen eszközből válogathatunk (aknák,ágyúk és a kiegészítőik).

Ha sikerül az ellenfél hajóját magatehetetlennélőni, akkor kezdődhet az igazi móka, a test-test elleni kűzdelem, aholkardokkal és muskétákkal lehet aprítani…
 

{youtube}8YFhyH96qQw{/youtube}

 

Vannak ennél békésebb részei is a játéknak,hiszen mindenféle térképeket lehet szerezni, melyek ősi relikviák és kincseklelőhelyét tartalmazzák..

A látványra sem lesz panasz, hiszen valósidőjárási viszonyokkal, napszakváltással rendelkezik a 3D motor, mellé mindehheznem kell erőgéppel rendelkeznünk. Persze egy ideig eltart, amíg a kliensprogramot megszerezzük, hisz az majdnem 2 Gb.

A játék hivatalos, angol nyelvű weboldalánrengeteg információ található és külön kezdőknek szóló részt is tartalmaz.

Kalandra fel!

Fejlesztõ: Snail Games
Honlap: www.voyagecenturyonline.com

 

]]>