Darth Vader és az 501-es légió

Mindent a szemnek, semmit a kéznek kategóriás darab, annak viszont elsőrangú, persze két csomagban érkezik, hogy kétszer kelljen a pénztárnál megfordulni. 1:10 arányú rohamosztagosok jönnek márciusban, 75 dollárért csomagban, aztán májusban megvehető melléjük az 1:10 arányú Darth Vader is. Hova állítanád ki a díszes társulatot?

Star Wars Pop! Vinyl figurák

Ezt a figuragyűjteményt mi igazából nem bírjuk értelmezni, de biztos jók, mi nem vagyunk tőlük annyira elájulva, mint a Blastr szerzői.

LEGO Millenium Falcon

Nem mintha már nem hoztak volna ki minden űrhajót legalább egyszer LEGO formátumban, bár ezt talán Dzséjt tudná megerősíteni vagy megcáfolni, lévén ő az a környezetünkben, aki egyszerre Star Wars és LEGO mániás. A mostani Falcon mindenesetre kisebb, mint a korábban kiadott, és 6 mini figura is jár hozzá, potom 140 dollárért.

LEGO Podracer

És ha már LEGO, akkor ne csak űrhajó jöjjön ki, hanem az első epizód podracer versenyéből is egy kétdarabos szett, ami tartalmazza Anakin és Sebulba járművét is. Augusztusban jön 90 dollárért.

Életnagyságú Boba Fett

A mellékelt illusztráció ne tévesszen meg senkit, egyelőre nincs kép a cuccról – ez a tavalyi életnagyságú rohamosztagos, amit imádtak a rajongók, most folytatásként jön az életnagyságú Boba Fett is, ilyen házőrző a hülyének is megéri 300 dollárért, ha cserébe a betörők megijednek és elszaladnak.

Revenge of the Jedi figurák

Annak idején ugyebár eredetileg A Jedi bosszúja címet viselte volna a hatodik epizód, és az utolsó pillanatban változatta meg döntését Lucas. Ha minden igaz, a San Diego Comic Conon lehet megvásárolni az alábbi figurákat, amik szerintünk tök ugyanolyanok, mint amiket már egy csomószor eladtak az elmúlt években, csak más a csomagolás. De hát egy igazi figuragyűjtő amúgy sem szentségteleníti meg ezeket az ereklyéket azzal, hogy kibontja őket – nem úgy mint mi, akik gyerekkorunkban, minő borzalom, játszottunk ezekkel a cuccokkal.

Grievous maszk

Augusztusban jön, úgyhogy az idei farsangi szezonban ez már nem felhasználható, mindenesetre aki Grievous tábornoknak akar kinézni, az jövőre megoldhatja a feladatot. Villog is persze, meg vannak beépített hangjai, a karakter krákogását pedig a dohányosok bármikor imitálják.

Darth Transformer

40 dollárért dobja piacra augusztusban a Hasbro ezt a figurát, ami űrhajóból Darth Vaderré fog alakulni – nyilvánvalóan meg kell lovagolni a Transformers 3 hypeot, mert azt jó.

Star Wars jégkockagyártók

Az idei felhozatalból nekünk ez a kedvencünk – ha Han Solot amúgy is karbonitba fagyasztották, akkor igazán hűthetné a koktéljainkat is, nemdebár? Szóval igen, ezek a nem kocka, hanem Star Wars figura alakú jégkockák, kell nekünk ilyen. Figuránként 10 dollárt megér a partihangulat. ]]>