clone-wars

AZ EPIZÓDOK ÖSSZEFOGLALÁSA

Április 8. 19.00 óra, 1. rész: „Harc a holokronért

Ha megtanuljuk a leckét, az hasznunkra válik.

Összefoglalás: Miután Ahsoka túlzott lelkesedése a harctéren parancsszegéshez vezet, azt a feladatot kapja, hogy őrizze a Jedik Templomát. Eközben Lord Sidius megbízza a rejtélyes fejvadász Cad Bane-t, hogy törjön be a Jedik Templomába és lopja el a holokront (a Jedik ősi memóriatára). Bane-nek és két társának sikerül bejutnia a Templomba és megszerezni a holokront, így Ahsokán, Anakinon ás Obi-Wanon a sor hogy megállítsa a fejvadászt, mielőtt az elmenekülne az értékes Jedi ereklyével.

Április 15. 19.00 óra, 2. rész: „Végzetes rakomány

A túlzott önbizalom a gondatlanság legveszélyesebb formája.

Összefoglalás: Anakin és Ahsoka feltartóztatnak egy ellenséges hadihajót, amelyet a fejvadász Cad Bane irányít. A kegyetlen fejvadász elmenekül a Jedik Templomából az értékes Jedi holokronnal és megöli a rodián Jedit, Bolla Ropalt, hogy megszerezzen egy memória kristályt. Sikerül hozzáférniük a holokronhoz és a memória tartalmához, Anakin és Ahsoka megkeresi a fejvadászt. Bane-t nem szabad alábecsülni, mivel rendelkezésére áll a Jedi Lovagok legyőzésére alkalmas taktika és a szükséges fegyverek.

Április 22. 19.00 óra, 3. rész: „Az erő gyermekei

Egy hiba helyrehozásának az első lépése a türelem.

Összefoglalás: Miután Anakin és Ahsoka elmenekülnek, Cad Bane a fejvadász eljuttatja az ellopott Jedi holokron tartalmát Darth Sidiousnak. Ezután Sidious egy új feladattal bízza meg Bane-t: azzal, hogy találja meg és rabolja el a galaxis ifjoncait és vegye őket őrízetbe a Mustafaron,. Anakin és Ahsoka összefog Mace Winduval és Obi-Wan Kenobival hogy megállítsák Bane-t és helyreállítsák a holokront, így megmentve az Erő gyermekeit.

Április 29. 19.00 óra, 4. rész: „A szenátus kémje

Egy igaz szívben sosem szabad kételkedni.

Összefoglalás: A Jedi Tanács felkéri Padmet, hogy nyomozzon régi barátja Rush Clovis szenátor után, hogy leleplezzen egy, a Bankkartell, a Neimoidiánok és a szeparatisták közötti összeesküvést. Anakin kérése ellenére Padme elfogadja a küldetést és elkíséri Clovist a Cato Neimoidia-ra. Érkezésekor Lott Dod gyanítja, hogy Padme fenyegetést jelent a következő akciójukra, és egy véletlen balesetnek álcázott merényletet tervez ellene.

Május 6. 19.00 óra, 5. rész: „Randevú a pokolban

Higgy magadban, különben más sem fog.

Összefoglalás: Anakin, Ahsoka és Ki-Adi-Mundi csapata el akar pusztítani egy droid gyárat, amit Poggle, a Kicsi épített újra a Geonosison. A dolog kudarcba fullad amikor szeparatista tüzérek lelövik a Köztársaság hajóit, melyek irányt vesztenek és elszakadnak egymástól. Hatalmas a nyomás: teljesíteniük kell a küldetést, mielőtt a gyár működésbe lép. Anakinnak és Ki-Adi-Mundinak számos kihívással kell szembenéznie – ellenséges törzsek hordáival, halálos csapdákkal és egy könyörtelen tereppel.

Május 13. 19.00 óra, 6. rész: „A fegyvergyár

A bizalomnál nincs értékesebb ajándék.

Összefoglalás: Anakin, Ahsoka, Luminara Unduli és padawanja, Barriss Offee egy küldetést vezetnek, melynek célja, hogy elpusztítsanak egy droid gyárat, amelyet Poggle a Kicsi épített újra a Geonosison. De Poggle-nek más tervei vannak és beveti legújabb fegyverét, egy baljós és halálos szuper-tankot, melyet szinte lehetetlen elpusztítani. A Jedik vakmerő tervet eszelnek ki, hogy teljesítsék a küldetést mielőtt a gyár működésbe lépne. Anakin és Luminara feladata, hogy csaliként elterelje a szuper-tankokat, míg Ahsoka és Barriss egy földalatti katakomba labirintuson keresztül bejut az üzembe. A terv kockázatos, a tét nagy. Egyetlen esélyük marad, de vajon a padawanok készen állnak a kihívásra?

Május 20. 19.00 óra, 7. rész: „Rémuralom

Néha nehezebb kapni, mint adni.

Összefoglalás: A harc után, mely célja az Geonosison található új droid gyár elpusztítása, Luminara Unduli Jedi Mester eltűnik, amikor Poggle a Kicsit követi. Obi-Wan és Ki-Adi-Mundi klón harcosok egy csapatával indulnak a keresésére. A nyomokat követve hőseink alámerülnek Karina Nagy birodalmába. Rémülten értesülnek róla, hogy a boly életben van és nyüzsög az élőhalott védőktől. Úgy tűnik, Karina képes újjáéleszteni és irányítani a zombikat. Vajon Obi-Wan és Ki-Adi-Mundi képesek-e legyőzni Karina élőhalott hordáját és megtalálják Luminara-t mielőtt túl késő lenne?

Május 27. 19.00 óra, 8. rész: „Az élősködők

A Geonosis-i csata után, Ahsoka és Barriss azt a feladatot kapja, hogy visszavigyen egy ellátmány hajót a Köztársaság által ellenőrzött területre. Viszont Ahsoka és Barriss nem tudja, hogy a hajó halálos potyautasokat szállít – ezek a Geonosis-i agyférgek, melyek a hordozó gazda minden gondolatát és cselekedetét irányítják. Most, hogy Ahsoka és Barriss egy repülő koporsóban ragad, tele agymosott klónokkal, le kell győzniük a saját csapatukat és meg kell akadályozniuk, hogy a hajó célba érjen és halálos pestist terjesszen el a galaxisban.

Június 3. 19.00 óra, 9. rész: „Grievous csapdája

Nehogy azzá válj, amit megvetsz.

Eeth Koth Jedi Mester flottája megsemmisül, ő maga fogságba kerül Grievous tábornok pedig megkínozza, hogy odacsalja a Jediket. Anakin, Obi-Wan és Adi Gallia vakmerő tervet eszel ki barátjuk kiszabadítására és a szeparatisták vezetőjének elfogására, de nem tudják, hogy a tábornoknak is van egy terve. Végül az lesz a kérdés, hogy ki csal csapdába kit, és hogy a Jedik meg tudják-e menteni Koth-ot.

Június 10. 19.00 óra, 10. rész: „A dezertőr

Aki a megbecsülést keresi, tiszteletreméltóvá válik

Amikor Grievous tábornok a Saleucami-ra zuhan, Obi-Wan, Cody, és Rex egy kutató alakulatot küld, hogy elfogják. Rex egy tűzpárbaj közben súlyosan megsérül és egy helybeli család veszi gondjaiba. Kiderül, hogy Cut Lawquane, az apa egy klón dezertőr. Miközben együtt küzdenek, hogy visszaverjék a kommandó droid csapat támadását, Rex és Cut sokat megtudnak egymásról, önmagukról és arról, hogy a klónok miért harcolnak.

Június 17. 19.00 óra, 11. rész: „Az ellopott fénykard

Ami könnyű, az nem mindig egyszerű.

Ahsoka Tano veszélyes utazásra indul, hogy visszaszerezze lézerkardját, amikor az tolvajok kezébe kerül, Tera Sinube Jedi, aki a bűnös alvilág szakértője, csatlakozik hozzá. Közös munkájuk során rájönnek, hogy nem csak egy csoport lehet érdekelt a lézerkard megszerzésében. És közülük legalább egyvalaki bármit hajlandó megtenni érte. Ahsoka-nak vissza kell szereznie a lézerkardját, mielőtt túl késő lenne.

Június 24. 19.00 óra, 12. rész: „A mandalore-i összeesküvés

Obi-Wan Kenobi Jedi Mester küldetése, hogy utánajárjon annak a szóbeszédnek, miszerint Satine hercegnő titokban egy szeparatista hadsereg tagja, és ezzel megszegi a háborúban vállalt függetlenségét. A hercegnő ádázul tagad, ám a Mandaloriai Halálőrség hirtelen támadása vallomásra kényszeríti. Obi-Wan-nak és Satine-nak ki kell fürkésznie a Halálőrség szándékait mielőtt az a Mandaloriaiakat egy kényszerháborúba kergetné. ,

]]>