Latino Review a legnagyobb Star Wars-ügyi pletykafészek Hollywoodban. Ők tudósítottak először arról, hogy lassanként a Szellemirtókat kéne kihívni a Star Wars univerzumába: hivatalos bejelentés ugyan nincs, de kész tényként kezelik, hogy szellemformában visszatér Palpatine császár, meg hogy legyen némi egyensúly, Obi-Wan Kenobi is. Most pedig konkrét neveik vannak, hogy kik mentek meghallgatásra az új karakterek szerepeire.Nyilván figyelembe kell venni, hogy ez még nem a végleges casting, hanem az első meghallgatásokról van szó – mindenesetre iránymutatásként tekinthetjük arra, hogy kiket várhatnak az Episode VII. készítői.

Rachel Hurd-Wood

rachel_hurd_wood Legismertebb szerepe a 2003-as Peter Pan filmben volt, illetve egy 2004-es Sherlock Holmes tévéfilmben láthatták őt a nézők. Az angol színésznőt / modellt, ha minden igaz, Leia hercegnő és Han Solo lányának a szerepére hívták be (a folytatás regényekben Jaina Solo a karakter neve).

Alex Pettyfer

alex-pettyfer Szintén angol színészről van szó, itthon talán az I am Number Four illetve a Magic Mike című filmből lehet ismerős. A találgatások szerint ő pedig Luke Skywalker fiát alakítaná, a regények szerint az Obi-Wan Kenobi után elnevezett Ben Skywalker szerepére hallgatják meg.  ]]>