Hogyan reagálna, ha megtudná, hogy lakóhelyétől nem messze atombomba csapódott be, és ennek következtében megszűnt minden kapcsolata a külvilággal? – A Jericho egy kansasi kisváros lakóinak történetét mutatja be, akik egy nap nukleáris robbanást kísérő gombafelhőt pillantanak meg a horizonton. A sorozat epizódjai 2006. december 10-étől láthatók minden vasárnap 20:10-kor az AXN műsorán. 

Skeet Ulrich és Ashley ScottEgy nap nukleáris robbanást kísérő gombafelhő jelenik meg a békés kansasi kisváros horizontján. E perctől a káosz veszi át az uralmat az eddig nyugalmas helyen, a lakosság pedig a teljes elszigeteltség foglyává válik. Lehet, hogy ők az egyetlen életben maradt amerikai közösség? A város lakói kisebb csoportokra bomlanak, a józan elmék egyre zavarodottabbá válnak, az önzés felerősödik és a legsötétebb személyes kis titkok sem maradhatnak leplezettek többé. Néhány ember viszont valódi hőssé növi ki magát a rendkívüli helyzetben. A történet előrehaladtával felszínre kerülnek a találgatások: Támadás érte őket? Itt a világ vége? Ha valóban itt az Armageddon, mi maradt az ember feladata? Mi az, amiért érdemes tovább élni ezt az életető A sorozat 2006 szeptemberében debütált az Amerikai Egyesült Államokban, és a 2000-ben futott Survivor óta ez a CBS legnézettebb sorozata a célközönség körében. A Jericho szereplõgárdája
A Sony Pictures tulajdonában lévő, többek között Közép-Európa hat országában – így Magyarországon, Csehországban, Lengyelországban, Romániában, Bulgáriában és Szlovákiban is – jelen lévő AXN akció- és kalandcsatorna 24 órás műsorkínálattal lepi meg a nézőket. Sorozatai közül kiemelkedik a Lost – Eltűntek, (a 3. évad 2007. elején várható az AXN műsorán), a CSI:NY– A New York-i helyszínelők, a Kriminális elmék, az Alias, továbbá a Sony Pictures sikersorozata. a Kemény zsaruk. Továbbra is műsoron vannak az igényes és színvonalas valóság- és kalandműsorok, mint például a The Amazing Race és a Survivor vagy az AXN saját rally magazinja, a WRC Shakedown – Rally magazin. A filmbemutatók között pedig olyan kasszasikerek szerepelnek, mint Jumanji; A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső vagy Az esküdt.

Kapcsolódó: Fincsi sorozatok – Heroes és Jericho

AXN SCIFI fórum az SFportalon
 

]]>