Érdekes bejegyzések születtek az elmúlt héten az Sfblogs oldalain. Nem mintha ez újdonság lenne, de a „magánkiadás vs. nem” téma boncolgatása a megszokottnál nagyobb népszerűségnek örvendett, és átterjedt néhány nem sf blogra is.

No, de az sfbloggereink múltheti bejegyzéseinél maradva, lássuk azokat a bejegyzéseket, amelyek kiemelt figyelemre tarthatnak igényt.

Az elmúlt heti félelmemre rácáfolva (mely szerint Dzsejt, az Alien és Predator filmek boncolgatása után téma nélkül marad) egy Star Wars Episode I. The Phantom Menace ismertetőt, valamint az új Star Trek film trailerét és egy, az Andromeda DVD megjelenésével kapcsolatos eszmefuttatást tekinthettünk meg.

Hadiösvénynél az I Am Legend című film került terítékre, és mellette még egy kis nosztalgiázás is helyet kapott egy legos és egy rajzfilmes bejegyzés formájában.

A továbbiakban előkerült egy kis (nyugtalanító) hírmorzsa a legújabb Jurassic Parcról, született egy bejegyzés a Torchwood sorozatról, az I Could Never Be Your Women és az Eastern Promises filmekről.

A StarTalesen három honlapot ajánlottak figyelmünkbe, Sheenardtól megtudtuk, hogy az Excalibur keresése című regényének fordítása már hónapok óta megtalálható a szlovákiai könyvesboltokban, értesültünk egy cOrpusszal készült interjúról, Fairylona megörvendeztetett egy kis humorral, és végül, egy Asterdroid nevű, elvileg 4D-s földönkivüli valaki is tanyát vert az SFblogs-on, és folyamatosan üzenget ilyen-olyan furcsaságokat. A szerző legfrissebb sci-fi blogbejegyései
module=csag}

]]>