Az elmúlt héten is több érdekes, SF témájú bejegyzést köszönhetünk az SFblogs.net bloggereinek jóvoltából. Könyvajánlók, filmes hírek, fanfiction és rajongó videó is színesíti a kínálatot.

Orka megosztotta a publikummal első benyomásait a Pörgés című, nem régiben megjelent Galaktika könyvről, miközben Thefan saját, román nyelv? sci-fi oldala mellett indított SF olvasónaplót: indításként Dean R. Koontz Midnight , valamint Arthur C. Clarke A távoli Föld dalai című regényéről emlékezik meg.

Bellamaria pedig nem feledkezett meg az új Tolkien regény megjelenéséről értekezni, majd pedig a 300 című Frank Miller filmről sem.

Dzséjttovábbra is az egyik legaktívabb tagja az SFblogs közösségének -számolatlan új bejegyzéssel gazdagította az olvasókat. Két sajátszerzemény? fanfiction is megjelent nála – A Császár árnyékában a Csillagok Háborúja világába kalauzol el, míg a U.S.S. Etna kapcsán megismerhetjük T.J. Williams Csillagflotta tisztet is a Star Trek világából.

és ha már a Star Treknél tartunk, akkor Dzséjt a készülő Star Trek XI mozifilmről is elmélkedik egy sort – aminek kapcsán immár hivatalossá vált, hogy az ifjú James T. Kirk első kalandjáról fog szólni. A Firefly rajongóinak Serenity tervrajzokat ajánl, a Stargate Atlantis következő évadáról tudunk meg érdekes spoilereket, az Alien vs. Predator 2-re várók éhségét pedig néhány fényképpel enyhíti… nomeg egy újabb saját videóklippel, melyben az Idegenek a Cápa zenéjére támadják meg az embereket.]]>