Hihetetlen nagyot röhögtem az előbb. Nézegetem az auditrendszer adatait, és ugye végig szoktam nézni, hogy milyen kulcsszavak alapján tévedt ide a látogató a google találatok alapján. A mai győztesünk a „pedofil pornó videók” kulcsszavakat írta be a Google-be, ami a 44.-nek hozta ki az SFportal-t. Pontosabban, az oldal blog szekcióját. és hogy ezt hogy sikerült elérni? Adva van nekem egy blogbejegyzésem, aminek a címe Biodízel és pornó.
Brod is írt régen egy bejegyzést, Az NPVG elismerése és SFportal szerkesztőségi ülés címen, itten szerepel egyszer az, hogy videó.
Sheenard kollega pedig Blogolni vagy nem blogolni – az itt a kérdés címzetű bejegyzése tartalmazza a pedofil szócskát. Nomármost, elképzelhető olyan konstelláció, amelyben egy alkalommal egy oldalon láthatta a google keresőrobotja ezt a három szócskát – így ő logikusan levonta a következtetést, hogy itten bizony pedofil pornó videók -ról van szó.
Az is igaz, hogy ebben a tematikiában az SFportalt bizony a legutolsó helyre süllyesztette, de egye fene, nem teszek érte panaszt. Ellenben milyen rohadt kétségbeesetten kereshette az emberke a napi betevőt, ha egészen az SFportalig elmerészkedett? én a helyedben kezeltetném magamat, akárki is vagy. Ps.: Amint újra leindexeli a Google az SFportal-t, fog találni még egy pedofil pornó videók -kal kapcsolatos bejegyzést. Amennyiben valaki ennek hatására találna ide az SFportal-ra, annak szintén gratulálok.
]]>