• A KIMTE gondozásában megjelent Álmodj saját mesét! című mesekönyv  október 28-a óta kapható az Alexandra és a Líra könyvesboltokban.
  • November elején elindult a KIMTE lírával foglalkozó új művészeti portálja.
  • A budapesti Avana-SFportal SciFi Napon egyesületünk is képviseltette magát a hazai SF-díjakat és a tehetséges kezdő írók lehetőségeit boncolgató kerekasztalbeszélgetéseken.
  • Lezárult a Magyarország és Budapest 200 év múlva novellapályázat. Antal József, Kasztovszky Béla és Szélesi Sándor értékelték a beérkezett pályaműveket. A nyilvános díjkiosztóra 2011.11.19-én, 14 órától a budapesti Vízöntő Pinceklubban kerül sor (Budapest, Váci út 50. 2. csengő)  a meghívott zsűritagoktól a pályázók rövid értékelést is kapnak. Szeretettel várunk minden érdeklődőt.
  • Pár hete nyomdába került a KIMTE második antológiája. A november 25-én kereskedelmi forgalomba kerülő Pillantás a Pokolba című novellagyűjteményhez Druida Borealis készített zenei anyagot. Az antológia és a CD e hónap végéig 30%-os előrendelési kedvezménnyel vásárolható meg a KIMTE webboltjában.Tartalomjegyzék: Boros András: Éjszakai járat Christine Ardens: Lili Ripp Gábor: Álpadló Sinka Dávid: Csontváz a szekrényben Dana: A hívatlan látogató Anonymus R. Chynewa: A telefon Bukros Zsolt: Az emlékezet útvesztői Kovács R. Andrea: Pillantás a pokolba Chrys Cage: A gyermekevő Tom Query: „Békalány” Farkas Balázs: A titkos adalék Kovács R. Andrea: Születés Tom Query: Oidipusz szonáta Bukros Zsolt: Az új fiú Christine Ardens: Tartozás Hantos Norbert: Egydolláros sorsjegy Blade: Egyedül Nagy Dániel: Furoris Nex Krystohans: Apaság Krysta Hans: Az otthon illata
  • ]]>