Ma este az Andrássy úton fekete lufikra ráaggatott,kísérteties kék fénnyel világító rudakkal felszerelkezett embertömegvonult végig a Városligetig. Bár idő előtt lelepleződött az RTL Klubreklámtrükkje, ma jelentették be hivatalosan: a Lost – Eltűntek sorozatot az Invasion – Rejtélyek városa követi.

A science-fiction tagadhatatlanulfelfutóban van hazánkban – néhány évvel ezelőtt legalábbis nem tűntvalószínűnek, hogy az egyik legnagyobb tévécsatorna ekkorareklámkampánnyal vezessen be egy olyan sf sorozatot, amit alig félévvel ezelőtt mutattak be az Egyesült Államokban, Európában pedigcsupán Nagy-Britanniában tűzték műsorra.

Most pedig ez történt – mindent megmozgattak az RTL klub marketingesei, hogy felcsigázzák a leendő nézőközönség érdeklődését az Invasion iránt, amely a magyar keresztségben a Rejtélyek városa nevet kapta.

Sokan találkozhattak a „Láttad már a fényeket?” szlogennel, amely a fenyek.huweboldalt reklámozta – és a mai napra különleges találkozót ígért azérdeklődőknek az Erzsébet téren. Az összegyűlt tömeg fekete lufikkal, alufikra aggatott világító rudakkal felszerelkezve, „én már láttam afényeket” feliratú fekete kabátban vonult el a Városliget tavához.

Az elsőre talán gyászmenetnek tűnő társaság(a Terror Háza előtt elvonulva kiváltképp) végül a misztikus ködbenúszó ligeti tónál állt meg. A misztikus hangulatot a tó közepénlebegő, fluoreszkáló fények mellett a vízbe hajított szárazjég adta,mely egy ideig bugyogott, és füstöt eregetett. Ma nem szívesen lettünkvolna halak ebben a vízben.

Hogy az RTL klub áll a médiahekk mögött,azt fényesen bizonyította a Barátok közt és egyéb műsorok sztárjainakjelenléte, akik interjút adtak UFÓ-s élményeikről az összegyűltmédiának. Az este végén egy helikopter is megjelent a tömeg fejefelett, s a pörgő rotorokon világosan kirajzolódott az ismert szlogen:”én már láttam a fényeket”.

Meg nem erősített információk szerint asorozat első, dupla epizódját február 24-én este láthatják majd azoka nézők, akik szeretik a misztikus történeteket… Az Invasion - Rejtélyek városa szereplõgárdája
Ajánló:
„Azemberiség évszázadok óta kutatja az eget intelligens életformák után,mindeddig hiába. Mit szólna hozzá, ha ezek a lények már itt lennénekközöttünk? Ha az összes természeti katasztrófa csak egy sokkal magasabbszintű, baljós dolog elfedését szolgálná? Russel Varon parkőr számáraegy pusztító floridai hurrikán és rejtélyes következményei csupán egyhosszú utazás kezdetét jelentik az ismeretlenbe…”


Invasion fórum az SFportalon

]]>