EzoPara címmel indul új könyvsorozat a többek között a Gergő és az álomfogókról közismert, József Attila-díjas Böszörményi Gyula.

Hat fiatal meghívót kap egy temetésre, s ezzel kezdetét veszi életük legnagyobb kalandja. Nyomozás Lovasi-dalokkal a varázslat és valóság határmezsgyéjén.
EzoPara 1. – Regényrészlet és kedveményes megrendelés ***** Megjelent A vándorló palota (a híres Hayao Miyazaki film könyves eredetijének) folytatása is, Az égi palota Diana Wynne Jonestól. A szerzőnő a 70-es évek óta folyamatosan publikált, szinte minden évben megjelent egy-egy kötete. Az Égi palota a háromkötetes Ingary-sorozat második darabja.
Abdullah fiatal és nem túl jómódú szőnyegkereskedő. Apja csalódott benne, ezért végrendeletében csak annyi pénzt hagyott rá, hogy egy szerény üzletet nyithasson a bazárban. Amikor éppen nem árult szőnyeget, Abdullah ábrándozással töltötte napjait. Álmaiban nem apja fia volt, hanem egy herceg rég elveszett utóda. Ábrándozott egy hercegnőről is, akit születésekor neki ígértek feleségül. Elégedett volt álmaival s ábrándozásaival egészen addig, míg egy napon egy idegen varázsszőnyeget adott el neki…
Az égi palota – regényészlet és kedvezményes megrendelés ***** Christien Boomsma 6 éves korában kapta első jegyzetfüzetét – azóta több díjat is besöpört és több nyelvre lefordították műveit. A Boszorkányvér mostantól magyarul is olvasható, és ajánlott azon felnőtteknek is, akikben még maradt egy kis gyermekség.
Robin tizenegy éves, és egyedüli gyerek, bár mindig is szeretett volna egy testvért. Hatalmas meglepetés éri, amikor Szent Iván éjszakáján feltűnik egy furcsa, fehér hajú lány, akiről mindenki azt hiszi, hogy Robin húga, de Robin pontosan tudja, hogy nem az. Ám az újdonsült testvér másnap reggel eltűnik. Robin nyomozni kezd, és évszázados titkok nyomára jut. Ám a titkokat nem adják könnyen, ezért Robinnak segítséget kell kérnie a barátjától, Luuktől. Vajon erősebb-e a vér az ősi átoknál? Le tudják-e győzni az évszázadok óta feszülő ellentéteket? Gondosan megírt történet, tele szellemekkel, boszorkányokkal, fekete mágiával, mégis modern és mai. Olyan könyv ez, amely letehetetlen a tizenéveseknek, tanulságos a huszonéveseknek, és szórakoztató minden korosztálynak.
Boszorkányvér – regényrészlet és kedvezményes megrendelés ***** Tonya Hurley fiatal amerikai írónő, akinek az írói sikert a Ghostgirl című regénye hozta el – egycsapásra került fel a The New York Times bestseller listájára. A most magyarul is megjelent Szellemlány a Moly.hu kívánságlistájának élén nyitott, amit a hazai piacon tekinthetünk hasonló sikernek.
Charlotte Usher gyakorlatilag láthatatlannak érzi magát az iskolában, és egy nap valóban azzá is válik. Nemcsak láthatatlanná, de halottá is. És mindez egy srác és egy gumimaci miatt. Ebben a kissé gúnyos, néhol mégis szívszorongató történetben Tonya Hurley feltárja előttünk a láthatatlanságot, amit néha mindannyian érzünk, és hogy meddig vagyunk képesek elmenni, hogy végre észrevegyenek bennünket.
Szellemlány – kedvezményes megrendelés]]>