Enji Night egyike a külföldön is ismert magyar cosplayereknek – aki sok-sok éve fogott először varrószerszámokat, hogy izgatottan megvarrja élete első jelmezét. A HungaroCon-on az SFportal standjánál fog workshopot tartani – ha még sosem fogtál a kezedben tűt és cérnát, akkor sem kell megijedni. A kérdés az, hogy a következő farsangi partyn Tied lesz-e az egyik legjobb jelmez, és elmondhatod-e róla, hogy Enji segített megvarrni? Első alkalommal csinálunk SF rendezvényen ilyen workshopot, úgyhogy egy viszonylag egyszerűbb jelmezzel kezdünk – de a terv az, hogy pár év és eljutunk Iron Man páncéljáig is. 🙂 A szerencsés jelentkezők egy, az eredeti Star Trek sorozatból származó egyenruha-felsőt varrhatnak Enji szakértő irányítása alatt. Varrógépet, tűt, cérnát, ruhaanyagot, mindent meg fogsz találni az SFportal standján – semmit nem kell hoznod magaddal, csak egy belépőt kell váltanod a rendezvényre. Három szerencsés nyertest fogunk kisorsolni – a játékban való részvételhez az alábbiak kellenek: 1., Ha még nem tetted, lájkold az SFportal Sci-Fi Magazin Facebook oldalát!

2., Lájkold ezt a cikket a bejegyzés végén! 3., Töltsd ki az űrlapot az elérhetőségeiddel és méreteiddel! 4., Váltsd meg a jegyed és gyere el november 17-én a HungaroConra! A jelentkezés határideje: 2013. november 12., kedd, este 18.00-a. A nyerteseket másnap e-mailben értesítjük, úgyhogy mindenképpen olyan e-mail címet adjál meg, amin el is tudunk érni! Alapból három szerencsés nyertest fogunk sorsolni – azonban ha a cikk legalább 300 megosztást kap, plusz egy nyertest sorsolunk!

A jelentkezés lezárult, a nyerteseink:

Bálint Diána Varga Andrea Újházi Frézia Gratulálunk, e-mailben értesítettünk titeket a továbbiakról! Programterv: http://www.hungarocon.hu Jegyrendelés: Port.hu – http://port.hu/jegy/#event-selector/areaId/19/documentId/13565 Uránia: http://ticket.urania-nf.hu/index.php?year=2013&month=11&day=17&order=d  
 ]]>