Az átok matematikájának képleteivel leírt valóságbannincsenek megnyugtató megoldások. Minden egyenlet kétismeretlenes: nőés férfi, mágia és tudomány, sötétség és nappal. Fritz Leiber az okkult fantasztikum nagymestere. Kisregényei a horror igazi klasszikusai.
{mosgoogle center} A magyar kiadás borítójaBoszorkányfeleség Boszorkányság. Norman Saylorszerint nem több puszta babonánál, míg aztán rájön, hogy a feleségeboszorkány. S még ekkor sem fogadja el az igazságot, mellyel pedigminden nő tisztában van: hogy a titkos okkult hadviselésben, mely azéletünket uralja, a boszorkányság élet-halál kérdése. Sötét Anyánk

Franz Westen,a középkorú, San Francisco-i horrorszerző hosszabb alkoholtúra utánnekiáll, hogy újra felfedezze a hétköznapi világot. Aztán egy napon egyközeli dombról megpillantja saját ablakát, ahonnan egy sápadt, barnaalak integet neki. Az élmény Westent ősi könyvek és modern utcáksorozatain hajszolja keresztül, hogy felkutassa a sötét erőket ésparamentális jelenéseket, melyek az égig tornyosuló felhőkarcolók köztlakoznak, miközben ezek is vadásznak őrá.
Kiadó: DeltaVision
Megjelenés: Február 2.
Fordító: Kollár Emese
Ár: 2350 Ft
368 oldal
1. magyar kiadás
]]>