Aranymosás, avagy regényíró kerestetik!

 

Az első nagyszabású, nyilvános válogató Magyarországon. Indul a Könyvmolyképző Kiadó kulturális online valóságshow-ja!

 

A fő célok:

1. felfedezni a magyar írókat, és megjelentetni a műveiket e-könyvben és/vagy papírkönyvben

2. felfedezni a tehetségeket, és segíteni őket, hogy kész íróvá váljanak

 

Érdemes tudni:

Mindenki megszólalhat íróként, aki vállalja a megmérettetést a közösség előtt.

Legyél részese ennek a bátor, formabontó akciónak! Hogyan vehetsz benne részt?

 

1. A Vörös pöttyös? Szeretem.

Facebook oldalon írástechnikai játékot tartunk. A szerzők négy fordulóban csillogtathatják meg képességeiket. Minden forduló során két szerzőt kiválasztunk.

Ők e-mailben elküldik a kéziratuk első 10 ezer karakterét, soron kívül elolvassuk őket, és írásukról szerkesztői véleményt kapnak. A korrektúra kikerül az internetre, segítve a többiek fejlődését. Illetve a regényrészlet – értékeléstől függetlenül – felkerül majd a Könyvmolyképző Kiadó Aranymosás weboldalára.

A játékba várunk olyan pályázókat is, akiknek még nincs kész regényük! Ha nem sikerül bekerülni, azt se bánd. Vigaszdíjul értékes könyvnyereményeket sorsolunk ki.

 

Első forduló: szept. 19. hétfő.

Minden megoldásra a következő hétfő délig van lehetőség.

http://www.facebook.com/vorospottyos/posts/196698493732105

 

Fórum a kérdések részére:

http://www.facebook.com/topic.php?uid=109399909128631&topic=409

 

2. Az Aranymosás weboldal folyamatosan aktív: az írástechnikai játéktól függetlenül az aranymosas@gmail.com e-mail címre 2011. okt. 15-ig bárki beküldheti már elkészült kézirata első 10 ezer karakterét. Amennyiben az írást elfogadja szerkesztőnk, úgy kikerül az oldalunkra.

 

A weboldalra kikerült írásokat több szerkesztőnk elolvassa, és kiválasztják közülük azokat, melyeket bekérnek olvasásra. A kiadásra érettnek ítélt műveket a Könyvmolyképző Kiadó megjelenteti e-bookon és/vagy papíron, természetesen szerzői honorárium fizetése mellett.

 

A Könyvmolyképző Kiadó fontosnak tartja a tehetségek csiszolását is, így 5 fő ingyen részt vehet írástechnikai tanfolyamunkon, a többiek számára férőhelyet biztosítunk.

 

A Könyvmolyképző minden műfajban a legjobbat keresi. Pályaműved lehet misztikus románc, fantasy, sci-fi, ifjúsági- és gyerekirodalom, mese, felnőtt irodalom, stb…

Jó írásokat várunk, melyek magukkal ragadják az olvasót. 🙂

Forrás: Onsai

]]>