Kérem, nincs nagyobb áldás mint egy anyós, még ha exnek is nevezhető. A hétvégén rámerőszakolt másfél kiló szárazbab legideálisabb felhasználása a Bud Spencer és Terence Hill nevével fémjelzett HAGYMÁSBAB.
No, kell hozzá lila hagyma, mégpedig jó sok. Az étel zsenialitása, hogy egyáltalán nem lehet sok hagymát beletenni – csak keveset. Szóval én vettem 6 nagy fej lilahagymát, húsz deka füstölt kenyérszalonnát és negyven deka nyers füstölt tarját.
A hagymát a felkockázott szalonna zsírjában kell üvegesre dinsztelni, aztan ra a pirospaprika, majd a bab. Jól összeforgatni, és hagyni hogy egy pici levet eresszen, párolni, aztán felönteni vízzel hogy ellepje Belevágni a füstölt húst és összefőzni amíg a bab és a hús is puha lesz. A levét el kell forralni, es kizárólag serpenyőből, fakanállal és szakállasan lehet fogyasztani. Ha van akkor tessek felvenni hozzá a legmocskosabb, legszakadtabb farmercuccot, esetleg BS kedvelők szerezzenek egy subát 🙂 Ez az igazi valóság – serpenyő és hagymásbab.
Mondjuk zárt ablaknál nem érdemes aludni utána, de megéri 🙂 Lehet mg sem csapok a Nagy Piros Világmegsemmisítő Gombra? Hitem szerint az étel és a kulináris örömök tartják egyben ezt a nyomorult világot, esküszöm, ha néha nem nyomnék valami ilyesmit, már rég felakasztottam volna mindenkit.
Ide nekem a diktátori hatalmat, tudom én mi kell a népnek!

]]>