A Magyar Star Trek Klub minden ősszel megemlékezika Star Trek születésnapjáról, az idei évpedig igazán különleges, hiszen negyven esztendejeannak, hogy a Star Trek 1966-ban elindult világhódítóútjára. Az őszi rendezvényre a Jövő HázaKözpont (volt Millenáris Park) Fogadójábankerül sor az Átjáró Találkozásokeseménysorozat keretén belül szeptember 24-én10 órai kezdettel.

Igazán fantasztikus jelenség, hogy egyscience fiction sorozatfolyam ilyen hosszú ideig fennáll,és negyven év múltán is sokan kedvelikszerte a világon. Az eddigi öt sorozat és tízmozifilm folyamatosan szolgál témával ésnéznivalóval a Trek kedvelőinek – amíg el nemérkezik a folytatás. A születésnapirendezvényen színes, érdekes ésszórakoztató programokkal, előadásokkal,vetítésekkel, játékkal ésnyereményekkel várnak minden érdeklődőt: asorozat régi és újabb rajongóit, ésmindazokat, akik szeretnének együtt lenni, ésmegünnepelni ezt a kerek évfordulót. A programban– az alkalomhoz illően – szó esik minden sorozatról,és mindenki találhat olyasmit, ami érdeklődésénekmegfelel.

Az alkalom kettős évforduló, hiszekkor ünnepli a Magyar Star Trek Klub is fennállásának13. évfordulóját. A rajongói életékköve a Klub, amely a hosszú évek alattrendíthetetlenül igyekezett összefogni a rajongókat,alkalmat adva a találkozásra, ésrendezvényekkel, újságokkal, rajongóifilmekkel gazdagítva a Star Trek világát ésa rajongói életet. Az évek során a klubalapvető célja ugyanaz maradt: ébren tartani a Trekiránti érdeklődést, és közösségetépíteni, lehetőséget nyújtva akreativitásra és a kapcsolatteremtésre, ésösszefogni a sorozat rajongóit. Ettől az évtőlpedig – hogy még jobban megfeleljen a kihívásoknak– részt vett a KreArt Egyesület megalapításában, melynek célja, hogy a rajongói klubok összefogásávalsegítse azok munkáját és működését.

További sok boldog születésnapot aStar Treknek és rajongóinak!

Programok:

Kapunyitás, Köszöntés
Best of Star Trek: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT- előadások
Design Center
Voyager best of – vetítés
A Star Trek rövid története– előadás
Emlékezzünk: Gene Roddenbery, a Galaxis nagy madara (vetítés)
Best of Star Trek: TNG– előadás
Születésnapi köszöntő
Játékok 1.
Star Trek: Kontroll
Best of Star Trek 3:DS9. – előadás
Treknológia: a megvalósultfantázia – előadás
A Magyar Star Trek Klub 13 éve –előadás
Beszélgetés NémethAttilával
Best of Star Trek 4.: VOY– előadás
Játékok 2.
Best of Star Trek: ENT– előadás

Helyszín: Jövő HázaKözpont (volt Millenáris) Fogadó emelete
Időpont: 2006. szeptember 24.,10.00 – 17.00

Belépő: 400 forint
Családi és KreArttagoknak: 300 forint


]]>