www.maskepplatok.huszerkesztősége SZÍVTÃœKRÖK címmel pályázatot hirdet. A pályázat célja akortárs amatőr és hivatásos írók, költők részére publikálási lehetőségbiztosítása, tehetségek felkutatása, a hazai irodalom színesítése,gazdagítása.

Kiíró:
A Másképp látók – Internetes Irodalmi és Művészeti Kör

Pályázhatnak:
Magyar amatőr vagy hivatásos írók, költők a világ bármely pontjáról, tetszőleges témájú verssel vagy prózával.

Beküldés feltételei:
A műveket Word dokumentum formában e-mail útján csatolt állományként a szerkesztőség címére eljuttatni. tfiser@shp.hu Pályázni maximum 5 alkotással lehet.

Megjelenés:
1. A pályázatra beérkezett művekből minden alkotónak legalább egy műve publikálásra kerül a www.maskepplatok.hu oldalán az antológia megjelenésének időpontjáig(tervezett megj. 2006. május).
2.A sikeres pályázók felkérés alapján, a Másképp látók állandószerzőjeként folyamatos, ingyenes publikálási lehetőséget kaphatnak.
3.A pályázatra beérkezett művekből SZÍVTÃœKRÖK címmel irodalmi antológiakészül, melyben elsősorban a Másképp látók oldalain megjelenő művekkapnak helyet.

Pályázat időtartama:
2006. március 30-ig a művek folyamatosanbeküldhetők, és amennyiben megfelelnek a pályázati feltételeknek,felkerülnek (a Megjelenés feltételeinek megfelelően) a www.maskepplatok.hu oldalra.

Nevezési feltételek:
1. Nevezni a Pályázat űrlap kitöltésével lehet!
2. Nevezési díj: 800 ft, melyet a szerkesztőségbe kell eljuttatni az űrlapon történt nevezés visszaigazolását követően.
3.A Másképp látunk oldalon regisztrált ALKOTÓINKnak, valamint az Útkeresőoldalon bemutatkozó oldallal rendelkezőknek a pályázat ingyenes!

A Másképp látók szerkesztősége nem vállal semmilyen felelősséget apublikálásra kerülő alkotások eredetiségét illetően, ezekért mindenvonatkozásban kizárólag a beküldő szerző a felelős, beleértve a formátés a tartalmat is. Az 1999. évi XXVI. törvény rendelkezik a szerzőijogról, jogvita esetén, az abban foglaltak a mindenkori irányadók.Kérünk ezért mindenkit, hogy csak a legszínvonalasabbnak ítélt saját,eredeti alkotásaikat küldjék be. A honlapra kerülő alkotások mindenesetben a szerzők tulajdonát képezik.
További részletekről érdeklődni a tfiser@shp.hu címen lehet.

Másképp látók szerkesztősége nevében
T. Fiser Ildikó
felelős szerkesztő

Postacím:
3300 Eger, Posta köz 5.

]]>