Programok

Elsősorban aktív pihenés és szórakozás. A kemping adta lehetőségeken túl közel harmincféle különböző asztali társasjáték áll majd a résztvevők rendelkezésére: az egyszerűbb kártyás és logikai játékoktól kezdve egészen a táblás Battlestar Galactica, Starcraft és egyéb sci-fi játékokig. A szerepjátékok kedvelőit minden nap újabb kalandmodul várja. A szervezett programok között lesz lovaglás, motorcsónakozás a Kőrösön, mézeskalácskészítés, és számtalan egyéb izgalmas tevékenység is.

Helyszín

Békés megye északi részén a Körös folyó egyik holtágának partján található a Pájer Kemping, mely megorizte természetközelségét, nyugalmát. A kemping négyszemélyes faházaival, homokos, tiszta vízu, veszélytelen lankás strandjával, vízi csúszdával, vízi sporteszközeivel, foci-, röplabda-, kosár-, és minigolf-pályával, biliárd, csocso, jéghoki, asztali tenisz játékokkal, horgászati lehetoséggel biztosítja a szórakozást, kikapcsolódást. A Hármas-Körös partja mentén húzódó túraútvonal kellemes sétára, túrázásra és a vízi élovilág megismerésére nyújt lehetoséget. Gyomaendrodön megtekintheto a Tájház és a Kner Nyomdamúzeum is.

Költségek

21.000 Ft, mely tartalmazza a szállás, a a tábor eszközeinek használatát, valamint ezen felül a napi háromszori étkezést is. Érdeklődés és jelentkezés:
Barsy – Szabó Brigitta
06 70 949 73 41
Barsy – Szabó Zsolt
06 20 553 95 31
]]>