Az Automex KFT. jóvoltából az SFportal.hu Star Trek nyereményjátékot hirdet – 3 db PC-s Star Trek Legacy és 3 db PS2-es Star Trek Encounters játékot sorsolunk ki azok között, akik bebarangolják velünk a hazai internet SF honlapjait. Látogass el a játékban résztvevő honlapokra, gyűjtsd össze valamennyi kvízkérdést, és küldd el nekünk az összes jó választ!

Az SFportal.hu, az RPGportal.hu, az SFblogs.net, a SciFi.hu, az ?rszekerek.hu valamint a Trekkerbase.hu honlapokkal közös játékunkban összesen 6 Star Trek játék vár gazdájára. A feladat: 12 db viszonylag egyszerű, Star Trek témájú kérdésre kell válaszolnod.

Ám a kérdéseket különböző honlapokon kell összegyűjtened – be kell barangolnod a játékban résztvevő honlapokat, hogy megnyerhesd a játékokat.

Mindegyik oldalon találsz 2-2 kvízkérdést, amelyet össze kell gyűjtened, majd a válaszokkal együtt el kell küldened a trekjatek@sfportal.hu címre. A beküldési határidő 2007. április 5. A nyertesek neveit április 6-án közöljük – mindegyik honlapon 1-1 nyertest sorsolunk és hirdetünk ki.

Az SFportal.hu kérdései:

  1. Hogy hívják Data féltestvérét?

  1. Melyik hajó kapitányává nevezték ki Sulut?

]]>