Elindult az SFportal.hu lapcsalád új tagja, az SFblogs.net – a sci-fi és fantasy rajongóknak szánt blogrendszer. A blog célja, hogy hogy a tudományos fantasztikus világot egy új szemléletben mutassa be az olvasóknak – és lehetőséget adjon arra, hogy ne csak olvasók legyenek, hanem saját maguk is alakítsák ezt a szemléletet.

Az SFblogs.net egy új találkozóhelye a sci-fi és fantasy rajongóknak- bárki, aki szeretne, pillanatok alatt létrehozhatja saját blogját,hozzászólhat a többi rajongó blogjához. Véleményed van a legújabbfilmekről, vagy sorozat-epizódokról? Írd meg a saját blogodban!Olvastál egy jó könyvet – vagy épp mindenkit lebeszélnél egyről? Oszdmeg a véleményedet! Tele van az asztalfiókod, számítógéped novellákkal,esetleg regényekkelő Mutasd meg az SFblogs közösségének!

A blogod nem kell, hogy csak és kizárólag a scifi és fantasytémaköréről szóljon – hiszen az életünk nem csak ekörül forog. Itt azsf világa inkább az a “közös nevező”, ami összeköt minket – ha abejegyzéseid nem, vagy nem csak az sf-ről szólnak, mi ugyanúgy örülünkNeked.

A sci-fi egyébként is folyamatosan a körülüttünk percről-percreváltozó világra reflektál, a mi világunk gondjait vagy épp szépségeitdolgozza fel messzi világokba, távoli jövőbe, vagy épp múltba helyezve- miért ne foglalkozhatna mással egy sf rajongó blogja.

Itt a lehetőség, hogy Hozzád hasonlók között fejezd ki agondolataidat, érzéseidet, véleményedet – az SFblogs.net ennek adterepet.

Az SFblogs.net indulásától függetlenül megmarad az SFportal.hu saját, fórumba integrált blogrendszere – hogy ha valakinek jobban tetszik vagy csak ezt szokta meg inkább, akkor nyugodtan használhassa. 

Jó blogolást kívánunk mindenkinek!

]]>