Mark Hamill ezt a Kingsman: The Secret Service című film sajtótájékoztatóján mondta – hiába tök más filmet kellett volna promóznia, az újságírók érthető módon leginkább a Star Wars-al kapcsolatban kérdezgették a színészt.

A legérdekesebb aspektusa az én szemszögemből az, hogy a Star Wars annak a generációnak a kezében van, akik rajongók voltak… ez a filmesek új generációja, akik az anyatejjel szívták magukba ezeket a filmeket.
Hamill azt is elmondta, hogy sokat változott a világ azóta, hogy például A Birodalom visszavágot csinálták, sokkal jobban kell manapság titkolóznia a szerepével kapcsolatban.
Azon is meg vagyok lepődve, hogy egyáltalán beismerhetem, hogy benne vagyok! Szeretem, ha meglepnek. Nagyon más korszak van most. Amikor az eredeti filmeket forgattuk, ott volt a fura riporter a stúdió körül, aki megpróbálta megvesztegetni az embereket, hogy mondjanak néhány történetet. Mostanában meg azt mondom a stábnak: „Tényleg muszáj ezt a köntöst és ezt a csuklyát viselnem, ami betakarja az egész fejemet, csak azért, hogy az utánfutóból átmenjek a hangstúdióba?” És erre ők azt válaszják: „Ja, a drónok miatt.” Komolyan! Drónok repülnek a stúdió fölött, hogy képeket készítsenek bármiről, amiről képeket lehet készíteni.
]]>