Az SFportal.hu oldalán lehetőséged van üdvözlőkártyát küldenikedvesednek Valentin nap (február 14.) alkalmából. Barangolj aGalériánkban, és küldd el képeslapként a kiválasztott képet! Most errea napra feliratozott képeket is találsz fent.

Február 14-e Valentin (Bálint) napja. Ezena napon a hozzánk közel állóknak kedveskedünk ajándékokkal,küldeményekkel. Az SFportal.hu oldalára sci-fi és fantasy témájúüdvözlőlapokat töltöttünk fel.

Nézz szét közöttük, és küldd el a barátodnak / barátnődnek!

A galéria képeslap-küldő funkciójának használata

1. A képernyő bal oldalán található menüsorban (legalul) kattints rá a Galéria – Képeslap parancsikonra! 2.Második lépésként válaszd ki a „Valentin napi üdvözlőkártyák” mappát!(Persze bármely más mappából is küldhetsz képet kedvesednek.)
 
3.Ezután válaszd ki a Neked tetsző képet (a képek új ablakban nyílnakmeg, így ha pop-up blokkolót használsz, elképzelhető, hogy külön kellengedélyezned azt).

4. A jobb felső sarokban találsz egyboríték ikont, erre kattints rá a képeslap küldéséhez. (Képeslapot csakbejelentkezett felhasználók tudnak küldeni!)

5. Töltsd ki a nevedet, az e-mailcímedet, majd a címzett nevét és e-mail címét, valamint az üzenetet,amit küldeni akarsz – aztán el is küldheted!

A címzett egy linket fog kapni, amire rákattintva megtekintheti a képeslapot, illetőleg az üzenetet.

Kellemes Valentin napot mindenkinek!

]]>