Gyukin Milován, ismertebb nevén Milo, a harmadik Való Világ győztese megjelentette első és – amint nyilatkozta – feltehetően utolsó regényét, egy fantasyt. A könyv címe: A Népek Harca. A középkori hangulatú történetben emberek és goblinok csapnak össze a földért, miközben egy harmadik hatalom is háborúra készül a Shedan-hegység lábánál.


A könyv egy olyan világot mutat be, ami a sötét középkorra hasonlít, de sok tekintetben mégis eltér – írja Milo művéről a honlapján. – A történet egy olyan háborút mesél el, ami két nép (emberek és goblinok) között zajlik időtlen idők óta. A dicső emberek a békét próbálják fenntartani, az erdei nép pedig az őket megillető területekért indul harcba. Mindkét fél igaz ügyért küzd, de ki tesz mégis igazságot? Ami jöhet, az a végső összecsapás, vagy pedig egy harmadik nép, akik mindenkit elsöpörnek a föld színéről…

Szerkesztői ajánló:

A fantasy irodalom újabb művel gazdagodott. Milo régóta dédelgetett tervét váltotta valóra, amikor megírta A Népek Harca című könyvét. A Népek Harca segít meglátnunk a háborúk igazi arcát. Minden résztvevőnek megvannak a maguk céljai és indítékai a háborúban való részvételhez, melyek az ő szempontjukból érthetőek és igazak is. Talán ezért is nehéz állást foglalnunk az ügyben, hogy ki mellett áll az igazság gyakran felül kell bírálnunk nézeteinket az olvasás során.

A háború persze egyszer véget ér, melynek nyertesei és vesztesei is vannak. A mi nyereségünk egy szellemi utazás Milo gazdag fantáziával benépesített világában, melyet a sajátos nyelvezete és meseszövése tesz még érdekesebbé. A szerzőről:

Gyukin Milován 1985-ben született Szegeden. Már korán verselt, első kisregényét Hősök kora címmel 2000-2001-ben írta, akkor még csak önmagának, gyakorlásképpen. A Népek Harca könyvet húsz évesen kezdte írni, és most saját kiadásában jelent meg. A szerző jelen pillanatban a békéscsabai Tessedik Sámuel főiskolán hallgató.

Ára: 1995 Ft
Könyvesbolti terjesztésben nem kapható Megrendelhető:
http://www.anepekharca.hu/anepekharca.html

Dedikálások:

Május 7. 16.00 Deszk (Faluház)
Május 8. 16.00 Budapest (Sir Lancelot étterem 6. ker.)
Május 9. 16.00 Szekszárd (Happy Orange Music Cafe)
Május 10. 12.30 Debrecen (Carpe Diem Teaház)
Május 10 16.00 Debrecen (Belga étterem Söröző)

]]>