Tegnap du. szomorú hírt hallotam a kedvenc rádiócsatornámtól Ugyanis derült égből villámcsapás a tulajdonsok bejelentették,hogy  szombat délelőtt 8 órától kezdve a Sunshine-Live Radio http://p13415.typo3server.info/index.php?id=17&tx_ttnews[tt_news]=239&tx_ttnews[backPid]=4&cHash=816036ff4a ami elektronikus zenét – a hozzá nem értők TECHNO gyüjtőnév alatt skatulyázzák be – nyomott eddig,s a mottójuk az vala,hogy: “Wir Sind Unter Euch” átalakul a „piacgazdaság miatt“
:
Sonnenshein Radio ami jó kis folkzenét nyom majd. Mottójuk: „ewig Jung“ Ez már a második rádióállomás aminek a megszünésének fültanuja vagyok.
Ugyanis mielőtt 4 évvel ezelőtt ráleltem erre az adóra,addi a mostmár régóta nem létező N-Joy Radio hallgattam. Róla arra emléxem,hogy az vala a mottójuk,hogy a ’90 évek,s napjaink legjobb zenéjét nyomták (kb. 2002. –ig) S REKLÁM NéLKÃœL MENT A MÃœSORSZÓRÁS.
Vagyis csak önmagukat reklámozták,mert 50DEM értékben tagsági kártyát lehetett venni tőlük,s naaagyon sok helyre(disco,koncert,mozi) be lehetett menni csaknem ingyenessen.
Németország szerte.
Mit hallgatok ezentúl???
Mostmár tényleg be kéne ruháznom a Skystar 2 Sattuner kártyába.
Es war sehr shön mit Euch,Liebe Sunshine-Live Team.
Warum immer die gute dinge gehen zu erst???

 

]]>