Az E3-on még kizárólag PS3-asmegjelenésről volt csak szó, ám nemrégen az Ubisoft bejelentette,hogy jön PC-re is az Assassins Creed (középkorban játszódó bérgyilkos-lopakodós”szimulátor”) Tapasztald meg milyen egy rettegett bérgyilkos bőrébebújni a harmadik keresztesháború során!

1886}

Ebben az akció-kalandjátékban ajátékos cselekedetei kihatnak majd környezetére, így képes lesz formálni azeseményeket.

A történet visszavisz bennünket1191-be, a harmadik keresztesháború felszabdalta a szent földet, és ebben azűrzavaros időben  az Assassinsszervezete próbál rendet tenni. Főhősünk Altair rendelkezik egy egyedi „képességgel”,mely képes káoszba taszítani környezetét és ezzel új irányt szabni az eseményeknek.

A játékban minden karakter reagála főhősünkre, az úgynevezett dinamikus akadályokat félre és akár fel islökhetjük. Elesnek, kikerülnek, odafordulnak, felfigyelnek ránk, ha épp valamiszokatlan tettet cselekszünk, ezzel veszélybe sodorva a küldetésünket.

További érdekesség, hogy lovunkkalis képesek vagyunk fellökni őket. A ló sem csak futni tud: ugrathatunk, hátsólábain ágaskodhatunk vele. Ha netán megunnánk a lovaglást, és beérve a városokegyikébe megunjuk kerülgetni a népet, -falra mászunk tőlük- a szabadságérzeteta tovább fokozza, hogy minden felület és perem mászható, vagyis bármi ami egycsöppet kiáll a falból kapaszkodóként használható.

és akkor még ott van a harc..

 

{youtube}gOk5j-iGuTM{/youtube}

 

Fejlesztő: Ubisoft Montreal

A tervek szerint a gyönyörűgrafikájú játék 2007 során kerül majd a boltokba.

Honlap: assassinscreed.uk.ubi.com


]]>